Friday , 26 April 2024

Μέσα στην πανδημία, βρήκαν δουλειά σε χιλιάδες ανθρώπους και κατάφεραν να συμπεριληφθούν στη λίστα των 30 πιο επιδραστικών Ελλήνων!

Του Γ. Κατσιάνη

Μετά το περιοδικό The Economist, η Agro-U φιγουράρει στην ελληνική λίστα του περιοδικού Forbes Under 30 ανάμεσα σε διακεκριμένους επιστήμονες, ολυμπιονίκες και επιχειρηματίες της χώρας μας!

Ο λόγος είναι ότι οι Κυριάκος Νικολαΐδης και Κορίνα Χατζηγεωργίου αποφάσισαν να δημιουργήσουν πριν από 18 μήνες, μεσούσης της πανδημίας, μια ηλεκτρονική πλατφόρμα που δίνει λύσεις στο θέμα της  απασχόλησης στον αγροτικό τομέα.

«Η Agro-U κατάφερε μέσα στην πανδημία να συνδέσει χιλιάδες εργαζόμενους που ζουν σε αστικά κέντρα και μη, με παραγωγούς και επιχειρήσεις, όπως συνεταιρισμούς και μονάδες παραγωγής τροφίμων», τονίζεται στο σχετικό δημοσίευμα του Forbes Under 30 και επισημαίνεται πως σήμερα την υπηρεσία τη «γνωρίζουν»  περίπου 1,5 εκατ. άτομα.

Να σημειωθεί ότι η Agro-U διακρίθηκε στον διαγωνισμό επιχειρηματικότητας του MITEF Greece ενώ παράλληλα έχει την υποστήριξη της Google.  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *