Thursday , 28 March 2024

Μήνυμα νίκης από την πλατεία Ευόσμου έστειλε ο Γιάννης Καμαρινός

Μήνυμα νίκης έστειλε από την πλατεία Ευόσμου ο υποψήφιος δήμαρχος Κορδελιού -Ευόσμου και επικεφαλής της παράταξης «Ξεκινάμε από την αρχή», Ιωάννης Καμαρινός.

«Σήμερα γυρνάμε σελίδα! Σήμερα βάζουμε τα θεμέλια για το δήμο που μας αξίζει! Σήμερα ξεκινάμε από την αρχή! Γιατί ο δήμος μας αξίζει καλύτερα», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Καμαρινός, προκαλώντας τις έντονες επιδοκιμασίες εκατοντάδων δημοτών.

Ο επικεφαλής της παράταξης «Ξεκινάμε από την αρχή» αναφέρθηκε στους βασικούς άξονες του προγράμματος του συνδυασμού του -ενός προγράμματος, όπως είπε, ρεαλιστικού, προσαρμοσμένου στις απαιτήσεις της εποχής μας με προτεραιότητα στον άνθρωπο, τον πολίτη, την οικογένεια και τους νέους, με τεκμηριωμένες θέσεις και εφικτές προτάσεις -και δεσμεύτηκε για την υλοποίησή του.

«Δεν υποσχόμαστε το ακατόρθωτο. Υποσχόμαστε όμως ότι θα παλέψουμε για ένα δήμο που θα προσφέρει ποιότητα ζωής σε όλους. Με ξεκάθαρες λύσεις για την καθημερινότητα του δημότη», τόνισε ο κ. Καμαρινός.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Κορδελιού -Ευόσμου επανέλαβε για ακόμη μία φορά ότι ως νέα δημοτική αρχή θα δώσει έμφαση στην επιχειρηματικότητα προκειμένου να καταπολεμηθεί η ανεργία που μαστίζει τη δυτική Θεσσαλονίκη.

«Θα ολοκληρώσουμε την αναθεώρηση του Γενικού Πολεοδομικού Σχεδιασμού. Αυτό θα μας επιτρέψει να δώσουμε τέλος στο χρόνιο πρόβλημα των χρήσεων γης και παράλληλα να επανασχεδιάσουμε το κέντρο, την πλατεία του Εύοσμου, με αλλαγή του δρόμου σε πεζόδρομο και με κανονιστική απόφαση για τη ευταξία στα καταστήματα», υπογράμμισε ο κ. Καμαρινός.

Αναφερόμενος στο κυκλοφοριακό αλλά και το πρόβλημα στάθμευσης που ταλανίζει το δήμο δεσμεύτηκε για άμεση ενεργοποίηση των διαδικασιών για κατασκευή τριώροφου υπόγειου πάρκινγκ στο οικόπεδο Παπανικολάου καθώς και για κατάρτιση συγκοινωνιακής και κυκλοφοριακής μελέτης.

«Θα επισπεύσουμε την κατασκευή του 24ου και του 25ου δημοτικού σχολείου όπως και τις μελέτες για την κατασκευή του 4ου λυκείου και του 7ου γυμνασίου άνωθεν της περιφερειακής», σημείωσε.

Στην ομιλία του ο υποψήφιος δήμαρχος έκανε αναφορά και σε μεγάλα προβλήματα που εντοπίζονται στην Ελπίδα, την Άνω και Κάτω Ηλιούπολη, όπως το θέμα των ομβρίων υδάτων αλλά και σε θέματα ασφάλειας και φωτισμού και δεσμεύτηκε για παρεμβάσεις, αναπλάσεις πρασίνου και παιδικών χαρών, αναβάθμιση των υπηρεσιών καθαριότητας.

«Με την ψήφο σας ζητούμε να μας δώσετε τη μεγαλύτερη δυνατή πλειοψηφία στο Δημοτικό Συμβούλιο. Για να πάρουμε τις μεγάλες αποφάσεις. Για να τολμήσουμε τις δύσκολες επιλογές. Χωρίς σκιές. Δίχως συναλλαγές», τόνισε ο κ. Καμαρινός.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *