Friday , 29 March 2024

Μεγάλη Εβδομάδα με έργα στο δρόμο προς τη Χαλκιδική και το Αεροδρόμιο – Ταλαιπωρία για τους οδηγούς

Ταλαιπωρία αναμένει τους οδηγούς που θα χρειαστεί να κινηθούν προς τη Χαλκιδική ή το αεροδρόμιο μέσα στη Μεγάλη Εβδομάδα -ενώ παράλληλα συνεχίζονται οι πρόδρομες εργασίες για το FlyOver στην περιφερειακή οδό της Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα, συνεχίζονται οι εργασίες διαγράμμισης επί του οδοστρώματος της εθνικής οδού Θεσσαλονίκης – Νέων Μουδανιών, από το 30ο χιλιόμετρο(ανισόπεδος κόμβος Λακκώματος) έως το 61ο χιλιόμετρο(ανισόπεδος κόμβος Σιθωνίας – Κασσάνδρας, έξω από τα Νέα Μουδανιά). Τα έργα που θα διαρκέσουν έως και τη Μεγάλη Τετάρτη, 12 Απριλίου 2023, αρχίζουν από τις 7.00 π.μ. έως τη δύση του ηλίου. Οι οδηγοί θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί για την αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων.

Επίσης, από αύριο, Μεγάλη Δευτέρα, μέχρι τη Μεγάλη Τετάρτη, 12 Απριλίου, θα ταλαιπωρηθούν οι Θεσσαλονικείς οδηγοί που κινούνται στην Εθνική Οδό 67 (Θεσσαλονίκης – Αεροδρομίου), καθώς διεξάγονται εργασίες συντήρησης που πραγματοποιεί η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

Όπως έχει ανακοινώσει η διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας οι εργασίες αφορούν τον καθαρισμό ερείσματος από φερτές ύλες και φρεατίων υδροσυλλογής και στις δύο πλευρές της λεωφόρου Γεωργικής Σχολής, από τη διασταύρωση με τη δημοτική οδό Μ. Αντύπα έως τη διασταύρωση με την 16η Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Πολυγύρου (στη διασταύρωση “Πράσινα Φανάρια”) και στις δύο κατευθύνσεις κυκλοφορίας.

Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν από τις 7.00 π.μ., ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *