Tuesday , 16 April 2024

Μετά από 44 μέρες νοσηλείας πήρε εξιτήριο η 36χρονη Δάφνη, πολυτραυματίας στην τραγωδία των Τεμπών

«Νιώθω βαθιά θλίψη για το χαμό του συντρόφου μου, αλλά και χαρά που μετά από 44 μέρες νοσηλείας, βρίσκομαι πλέον εκτός νοσοκομείου». Η Δάφνη Μπρέλλα, σύντροφος του Βάιου Βλάχου που σκοτώθηκε στη σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη, ήταν σοβαρά τραυματισμένη. Έμεινε πολλές μέρες στη ΜΕΘ και τελικά τα κατάφερε. Δίπλα της ο αδερφός της, Γιώργος Μπρέλλας, αναφέρει: «Ήταν πολυτραυματίας. Είχε ρήξη του ήπατος. Είχε θλάση στον πνεύμονα, είναι κάποια πράγματα όσον αφορά τα παθολογικά τα οποία θέλουν παρακολούθηση ακόμα».

Ο εφιάλτης
Η 36χρονη επέβαινε στο δεύτερο βαγόνι του μοιραίου Intercity μαζί με τον σύντροφό της. Μιλώντας για τον εφιάλτη που έζησε εκείνο το βράδυ θυμάται τις δραματικές στιγμές μετά τη σύγκρουση. «Ξαφνικά πετάχτηκα μπροστά στην απέναντι θέση. Βρίσκομαι στα μπροστά κουπέ στο βαγόνι νούμερο 2 πίσω από αυτό του κυλικείου. Χάνω τις αισθήσεις μου στιγμιαία. Ανοίγω τα μάτια μου και βρίσκομαι έξω από το τρένο. Αρχικά σκέφτομαι ότι είναι ένα κακό όνειρο. Πέφτουν πάνω μου καύτρες και τότε καταλαβαίνω ότι αυτό συμβαίνει στα αλήθεια. Φώναζα βοήθεια. Το σκυλί μου η Τάβη ήταν δίπλα μου. Της έλεγα να φύγει για να μην καεί αλλά δεν έφευγε».

«Μεγάλο ευχαριστώ»
Η ίδια δεν παραλείπει να πει ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους που με αυταπάρνηση την έσωσαν. «Δύο αξιωματικοί του Πολεμικού Ναυτικού που ήταν επιβάτες, με τράβηξαν μακριά από τη φωτιά. Τους ευχαριστώ που με έσωσαν», λέει συγκινημένη.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *