Friday , 29 March 2024

Με κινητοποιήσεις «απαντούν» οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου «Γ. Γεννηματάς» στην αντικατάσταση της προϊσταμένης της νοσηλευτικής υπηρεσίας

Του Γ. Κατσιάνη

Συγκέντρωση και πορεία διαμαρτυρίας θα πραγματοποιήσουν αύριο, Τρίτη 11 Φεβρουαρίου, στις 8 το πρωί, οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου «Γ. Γεννηματάς».

Οι εργαζόμενοι αντιδρούν στην αντικατάσταση της προϊσταμένης της διεύθυνσης Νοσηλευτικής Υπηρεσίας του νοσοκομείου «Γ. Γεννηματάς»  από εργαζόμενη του νοσοκομείου «Άγιος Δημήτριος».

Μάλιστα, χαρακτηρίζουν «παράνομη» την απόφαση του διοικητή καθώς όπως τονίζουν η αντικαταστάτρια «δεν κατέχει οργανική θέση στο νοσοκομείο μας».

«Οι διορισμοί συγγενών, κομματικών φίλων και κουμπάρων συνεχίζεται και με την σημερινή κυβέρνηση. Το δόγμα ‘αποφασίζουμε και διατάζουμε’ σε πλήρη εφαρμογή. Είμαστε αποφασισμένοι να μην τους το επιτρέψουμε», τονίζει, μεταξύ άλλων, στην ανακοίνωση του το σωματείο εργαζομένων.

Να σημειωθεί ότι το αγωνιστικό «ραντεβού» δόθηκε στην είσοδο του νοσοκομείου «Γ. Γεννηματάς» και θα ακολουθήσει πορεία προς τα γραφεία της 3ης Υγειονομικής Περιφέρειας (ΥΠΕ) Μακεδονίας (Αριστοτέλους 16).      

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *