Friday , 29 March 2024

Με λουλούδια, καφέ και βιβλία άνοιξε τις πύλες της η 3η Ανθοκομική Έκθεση Κατερίνης

Η 3η Ανθοκομική Έκθεση Κατερίνης έχει ανοίξει τις πύλες της και θα λειτουργήσει έως τις 31 Μαΐου, καθημερινά από τις 10:00 το πρωί έως τις 9 το βράδυ.

Οι ανθοπαραγωγοί του νομού Πιερίας έχουν στρώσει ένα πανέμορφο χαλί, υφασμένο από χιλιάδες πολύχρωμα λουλούδια, στην αυλή του Καπνικού Σταθμού.

Όπως λέει η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Νομού Πιερίας “εφέτος, βάλαμε τα δυνατά μας και και κάναμε σημαντικές αλλαγές! Τροποποιήσαμε τη διάταξη των οικίσκων των παραγωγών, αυξήσαμε τις αποστάσεις μεταξύ τους, λάβαμε όλα τα απαραίτητα μέτρα, έτσι ώστε η επίσκεψή σας να είναι ασφαλής και προπάντων, προσέξαμε τον περιβάλλοντα χώρο και την οδό Φλέμινγκ. Ελάτε λοιπόν μία βόλτα στον Καπνικό Σταθμό  και δεν χρειάζεται να αγοράσετε κάποιο λουλούδι!  Ελάτε να σας κεράσουμε έναν ελληνικό καφέ,  να καθίσετε σε ένα από τα τραπεζάκια της αυλής και να απολαύσετε την ηρεμία αυτής της όμορφης αυλής. Ελάτε να χαλαρώσετε! Να δανιστείτε ένα βιβλίο από την Ανταλλακτική Βιβλιοθήκη, να συζητήσετε μαζί μας. Να πάρετε ό,τι στερηθήκατε τον τελευταίο καιρό!”.

Η Εθελοντική Ομάδα Δράσης νομού Πιερίας ευχαριστεί θερμά τον Δήμο Κατερίνης, ο οποίος  στηρίζει την 3η Ανθοκομική Έκθεση Κατερίνης διαθέτοντας όλα τα απαραίτητα υλικά για την διαμόρφωση των 16 παρτεριών της οδού Φλέμινγκ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *