Thursday , 18 April 2024

Μια πρώην Μις Ελλάς υποψήφια δημοτική σύμβουλος Ωραιοκάστρου -Η Ευαγγελία (Λία) Αγά – Βαξεβανέλλη στηρίζει τον Ανέστη Πολυχρονίδη

Η Μις Ελλάς του 1977, η Ευαγγελία (Λία) Αγά – Βαξεβανέλλη, θα είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος στη Δημοτική Ενότητα Ωραιοκάστρου με τη δημοτική παράταξη «Συνεργασία Τώρα» στις επικείμενες δημοτικές εκλογές.

Η Ευαγγελία (Λία) Αγά, η οποία έκανε γνωστό το Ωραιόκαστρο μέχρι τη… Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου, εκπροσωπώντας την Ελλάδα στα διεθνή καλλιστεία που πραγματοποιήθηκαν στο Τόκιο, αποφάσισε να ασχοληθεί ενεργά με την Τοπική Αυτοδιοίκηση στηρίζοντας τον υποψήφιο δήμαρχο Ωραιοκάστρου, Ανέστη Πολυχρονίδη τον οποίο γνωρίζει από τα μαθητικά της χρόνια. Η ίδια είναι γέννημα θρέμμα του Ωραιοκάστρου, καταγόμενη από την ποντιακής καταγωγής οικογένεια του Κωνσταντίνου Καϊσίδη, ο οποίος ήταν από τους παλαιότερους κατοίκους του Ωραιοκάστρου.

«Είναι ο καταλληλότερος στη θέση του Δημάρχου Ωραιοκάστρου όχι μόνο για τον ακέραιο χαρακτήρα του, το ήθος και την εντιμότητά του αλλά και για τις γνώσεις που κατέχει σχετικά με τα χωροταξικά και περιβαλλοντολογικά θέματα που είναι αυτά που καθορίζουν ένα δήμο ως προς την εικόνα του και τη λειτουργία του», λέει για τον κ. Πολυχρονίδη η κυρία Ευαγγελία (Λία) Αγά η οποία δραστηριοποιείται επιχειρηματικά όχι μόνο στο Ωραιόκαστρο αλλά και στη Γλυφάδα Αττικής.

Αναλυτικά η δήλωση στήριξης της Ευαγγελίας (Λία) Αγά στον Ανέστη Πολυχρονίδη έχει ως εξής:

«Χρόνια τώρα στηρίζω τον Ανέστη Πολυχρονίδη ως ψηφοφόρος, από την αρχή που ασχολήθηκε με τα αυτοδιοικητικά, ως δημοτικός σύμβουλος και ως αντιδήμαρχος τεχνικών έργων και υποδομών αποδεικνύοντας ότι ήταν ο πιο αποτελεσματικός στον τομέα αυτόν εδώ και δεκαετίες για το Ωραιόκαστρο.

Γνωρίζοντάς τον από τα μαθητικά μας χρόνια είμαι σε θέση να κρίνω ότι είναι ο καταλληλότερος στη θέση του Δημάρχου Ωραιοκάστρου όχι μόνο για τον ακέραιο χαρακτήρα του, το ήθος και την εντιμότητά του αλλά και για τις γνώσεις που κατέχει σχετικά με τα χωροταξικά και περιβαλλοντολογικά θέματα που είναι αυτά που καθορίζουν ένα δήμο ως προς την εικόνα του και τη λειτουργία του.

Καθώς, λοιπόν, έζησα και εγώ σε έναν από τους ομορφότερους δήμους της πατρίδος μας, τη Γλυφάδα, λόγω φυσικού πλούτου και καινοτόμων σχεδιασμών, ευελπιστώ και οραματίζομαι ότι και ο δικός μας Δήμος, το Ωραιόκαστρο, με Δήμαρχο τον Ανέστη Πολυχρονίδη δεν θα έχει να ζηλέψει τίποτε από αντίστοιχους δήμους της Ελλάδας και θα είναι δήμος πρότυπο σε όλους τους τομείς.

Σίγουρη λοιπόν για την θετική αυτή εξέλιξη για τον Δήμο Ωραιοκάστρου, λόγω της ποιότητας του συνδυασμού και της ικανότητας του Ανέστη Πολυχρονίδη ήδη στα κοινά, και θέλοντας και εγώ να συμβάλλω με όλες μου τις δυνάμεις στην προσπάθεια αυτή, συντάσσομαι και συμπορεύομαι μαζί του, προκειμένου η οικονομική, κοινωνική, πολιτιστική και περιβαλλοντολογική εξέλιξη του τόπου μας να είναι αντάξιά του».

Βιογραφικό της Ευαγγελίας (Λία) Αγά- Βαξεβανέλλη
Η Ευαγγελία Αγά γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Ωραιόκαστρο. Κατάγεται από την οικογένεια του Κωνσταντίνου Καϊσίδη, ο οποίος ήταν από τους παλαιότερους επαναπατριζόμενους εκ του Πόντου κατοίκους του Ωραιοκάστρου.
Το 1977 εξελέγη Μις Ελλάς στα εθνικά καλλιστεία και κατόπιν με τον τίτλο της εκπροσώπησε την Ελλάδα στα διεθνή καλλιστεία στο Τόκιο της Ιαπωνίας.
Από το 1985 ασχολείται ως διοικητικό στέλεχος με τις οικογενειακές επιχειρήσεις «OLYMPIA EXPORT ΑΕ» και «DIVA ABEE» οι οποίες δραστηριοποιούνταν με εξαγωγές υποδημάτων. Είναι επίσης διαχειρίστρια της εταιρείας «CELEBRE» με καταστήματα λιανικής πώλησης σε Γλυφάδα και Ωραιόκαστρο.
Είναι παντρεμένη με τον Δημήτριο Βαξεβανέλλη (επιχειρηματία και οικονομολόγο πτυχιούχο ΑΣΟΕΕ) με τον οποίο έχουν δύο κόρες τη Σαντρίνα και την Ευτέρπη, καθώς επίσης και δύο εγγόνια.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *