Friday , 29 March 2024

Μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ ΕΑΠ και BETA Systems

Μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου (Ε.Α.Π.), της BETA CAE Systems International AG και της BETA CAE Systems A.E. υπεγράφη στη Θεσσαλονίκη.

Μέσω του μνημονίου, οι συμβαλλόμενοι πρόκειται να προωθήσουν και να εμβαθύνουν τη συνεργασία τους ενδεικτικά σε τομείς, όπως η υποστήριξη προπτυχιακών, διπλωματικών και μεταπτυχιακών εργασιών με επιλογή κοινής θεματολογίας στις εγκαταστάσεις της BETA CAE Systems AE ή της Σχολής Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας (Σ.Θ.Ε.Τ.) του ΕΑΠ, την εκπαίδευση εργαζομένων της BETA CAE ή φοιτητών σε ομάδες ή και ατομικά σε χώρους είτε της BETA CAE Systems AE, είτε της Σ.Θ.Ε.Τ., την παροχή αδειών χρήσης του λογισμικού της BETA CAE Systems International AG στην Σ.Θ.Ε.Τ. και τη διάθεση θέσεων πρακτικής άσκησης σε φοιτητές που έχουν παρακολουθήσει τα αντίστοιχα προγράμματα σπουδών της Σ.Θ.Ε.Τ.

Το περιεχόμενο και η υλοποίηση δράσεων του μνημονίου συνεργασίας έχουν συζητηθεί διεξοδικά σε επανειλημμένες συναντήσεις της διοίκησης της BETA CAE Systems International AG, της BETA CAE Systems ΑΕ και των καθηγητών της Κοσμητείας της ΣΘΕΤ του Ε.Α.Π.

Να σημειωθεί ότι η BETA CAE Systems αποτελεί καινοτόμο εταιρία που εισάγει στην παγκόσμια αγορά πρωτοποριακά εργαλεία υπολογισμού και προσομοίωσης, αναπτύσσει και εφαρμόζει τεχνολογία αιχμής.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *