Friday , 29 March 2024

«Μπαράζ» παροχών με συντάξεις και επιδόματα, το επόμενο δεκαπενθήμερο

Ανάσα σε χιλιάδες συνταξιούχους και πολίτες αναμένεται να δώσει η καταβολή συντάξεων και επιδομάτων, το επόμενο δεκαπενθήμερο.   

Ειδικότερα, την Μεγάλη Τρίτη 23 Απριλίου θα πληρωθούν οι συντάξεις Μαΐου για τους συνταξιούχους του ΟΓΑ και του ΟΑΕΕ ενώ μία ημέρα αργότερα, την Μεγάλη Τετάρτη 24 Απριλίου θα καταβληθούν οι συντάξεις στους ασφαλισμένους των υπόλοιπων ταμείων.


Επίσης, μέχρι την Μεγάλη Πέμπτη 25 Απριλίου θα καταβληθεί το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης (ΚΕΑ) στους λογαριασμούς των δικαιούχων, λόγω εορτών.

Εξάλλου, εντός της Μεγάλης Εβδομάδας θα καταβληθεί το δώρο Πάσχα από τον ΟΑΕΔ ενώ θα προπληρωθεί και το επίδομα ανέργων, των αυτοτελώς και ανεξαρτήτως απασχολουμένων και των μακροχρόνια ανέργων.

Επιπλέον, σε εμβόλιμη πληρωμή πριν το Πάσχα θα προχωρήσει ο ΟΠΕΚΑ για το επίδομα παιδιού 2019 σε όσους εγκρίθηκε η αίτηση τους μέχρι 26 Μαρτίου αλλά δεν πληρώθηκαν την πρώτη δόση.

Τέλος έως τις 22 Απριλίου θα καταβληθεί η πρώτη δόση στους δικαιούχους του επιδόματος ενοικίου των οποίων οι αιτήσεις έχουν εγκριθεί εντός του Μαρτίου.

Να σημειωθεί ότι η πρώτη πληρωμή αφορά τους μήνες Ιανουάριο, Φεβρουάριο και Μάρτιο.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *