Friday , 29 March 2024

Μ.Κρυοβρυσανάκης στο FM100: “Έπαιξαν με τα νούμερα της στατιστικής και σκότωσαν τη γυναίκα μου. Θα φταίνε πλέον και για τους θανάτους που θα έρθουν”

Συγκλονίζουν τα όσα είπε ο σύζυγος της 44χρονης Γλυκερίας Κρυοβρυσανάκη που έχασε τη ζωή της μετά τον εμβολιασμό της με το σκεύασμα της AstraZeneca. Ο Μανώλης Κρυοβρυσανάκης μίλησε στην εκπομπή ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ με τον δημοσιογράφο Βασίλη Κοντογουλίδη εκφράζοντας την οργή και αγανάκτησή του για την ολιγωρία που έδειξε η Εθνική Επιτροπή Εμβολιασμών με αποτέλεσμα να χάσει τη γυναίκα του, μητέρα τριών παιδιών.

“Η γυναίκα μου ήταν υπέρμαχος του εμβολιασμού όπως και εγώ ο ίδιος. Όταν άνοιξε η πλατφόρμα 40-44 είχαμε μοναδική επιλογή το astrazeneca αλλά εμπιστευτήκαμε την επιστήμη. Πήγαμε στις 6 Μαΐου και εμβολιαστήκαμε μαζί. Η γυναίκα μου έπαθε το σύνδρομο VITT. Δεν συμβαίνει κάθε μέρα στην Ελλάδα σαφώς αλλά υπάρχει οδηγία της αιματολογικής εταιρίας για το σύνδρομο. Μετά από λίγες μέρες μας επιβεβαίωσαν το σύνδρομο. Η γυναίκα μου δεν είχε κανένα πρόβλημα υγείας. Της χορηγούσαν αιμοπετάλια βάσει οδηγιών για το σύνδρομο. Στην αξονική εμφάνισε θρόμβωση και αιμορραγία στο κεφάλι. Δεν είχε καταλάβει κάτι. Μπήκε στην εντατική όρθια αλλά μια μέρα μετά η κατάσταση ξέφυγε με αποτέλεσμα να είναι εγκεφαλικά νεκρή”

Ο κ. Κρυοβρυσανάκης έκανε λόγο για εγκληματική ενέργεια από πλευράς Επιτροπής. “Μέχρι χθες είχα θλίψη και πόνο. Από χθες έχω εξοργιστεί. Είναι μια καθαρή ομολογία εγκληματικής ενέργειας. Δε με ενδιαφέρει η ανακοίνωση αλλά οι δικαιολογίες που ακούγονται, ότι δεν είχαμε εμβόλια και έπρεπε να γίνει εμβολιασμός. Στην ουσία ομολογούν ότι στις γυναίκες κάτω των 50 έχει παρενέργειες με το σκεπτικό ότι θα χάσουμε 8 αλλά θα γλυτώσουμε 40. Από τις 6 Μαΐου η Αιματολογική Εταιρία έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου ότι κατά κανόνα οι γυναίκες κάτω των 50 έχουν πρόβλημα με το συγκεκριμένο εμβόλιο όχι απλώς 1 στο εκατομμύριο αλλά φτάνοντας τα 116 στο εκατομμύριο. Δεν θέλω να γίνω υποστηρικτής κάποιου εμβολίου. Γιατί άργησαν να ανοίξουν τα ηλικιακά όρια; Όταν πέθανε η γυναίκα μου πολύς κόσμος φοβήθηκε. Περίμεναν 10 μέρες για να ανοίξουν όλα τα εμβόλια. Κοροϊδεύουν τον κόσμο. Με εκνευρίζει η κοροϊδία!” είπε ο κ. Κρυοβρυσανάκης.

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι θα στραφεί όχι εναντίον της εταιρίας αλλά όλων εκείνων που γνώριζαν αλλά δεν έκαναν τίποτα για να σωθεί η γυναίκα του. “Δεν έχω κάτι εναντίον της εταιρείας. Φταίει αλλά δηλώνει τις παρενέργειες. Εγώ θα στραφώ με όσους από την Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων και Εμβολιασμών έπαιξαν με τα νούμερα της στατιστικής και σκότωσαν τη γυναίκα μου. Τους κατηγορώ με τους θανάτους που θα έρθουν κιόλας επειδή ο κόσμος δεν θα πάει να κάνει το εμβόλιο λόγω της λανθασμένης διαχείρισης”.

Χαρακτηριστικό πάντως είναι το ότι κανείς από την Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων και το Υπουργείο Υγείας δεν επικοινώνησε με τον κ. Κρυοβρυσανάκη μετά το τραγικό συμβάν της απώλειας της συζύγου του. ” Δεν έχει τολμήσει κανένας κρατικός αξιωματούχος να με πάρει τηλέφωνο. Δεν με πήρε ούτε ένας να μου πει συλλυπητήρια. Μόνο η κ. Θεοδωρίδου το είπε δημόσια και εξήγησε και το λόγο που μέχρι ένα σημείο απέκρυπταν το λόγο θανάτου της γυναίκας μου” είπε ο κ. Κρυοβρυσανάκης.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *