Friday , 19 April 2024

Μ. Σπυράκη: “Να μας δώσει εξηγήσεις η κυβέρνηση για τους ισχυρισμούς Μαρινάκη”

«Ο κ. Καμμένος και ο κ. Πολάκης κρύβονται πίσω από την ασυλία τους, λες και η εξύβριση και η συκοφαντική δυσφήμηση είναι αδικήματα που τελούνται κατά την άσκηση των καθηκόντων των υπουργών. Κυρίως εγώ είδα και μια στοργή, μια θαλπωρή που επιδεικνύει η υπάρχουσα κυβερνητική πλειοψηφία τόσο προς των κ. Πολακη που είναι ο καθρέφτης του κυρίου Τσίπρα ως προς τη συμπεριφορά, όσο και προς τον κ. Καμμένο πρώην αγαπημένο αλλά πάντα αγαπημένο υπουργό εθνικής άμυνας», δήλωσε η ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Μαρία Σπυράκη στο radio NORTH 98.
Η κυρία Σπυράκη γνωστοποίησε για πρώτη φορά πως στην Θεσσαλονίκη θα καταλήξει η προεκλογική της εκστρατεία, και θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση του απολογισμού της και του βιβλίου της παραμονές εκλογών με τίτλο «Κυκλική οικονομία, ψηφιακός μετασχηματισμός δυο δρόμοι για νέες δουλειές με κοινοτική χρηματοδότηση».
Η κυρία Μαρία Σπυράκη τόνισε επίσης «περιμένω από τη κυβέρνηση να μας εξηγήσει εάν υπάρχει ή δεν υπάρχει το περιστατικό το οποίο περιγράφει ο κ. Μαρινάκης αν δηλαδή ο κύριος Παπάς το 2016 επισκέφτηκε τον κύριο Μαρινάκη και εάν ο κ. Παπάς σε αυτή τη επίσκεψη ζήτησε από τον κύριο Μαρινάκη 20,5 εκατ. ευρώ δάνειο προκείμενου να διευκολύνει τον κύριο Καλογρίτσα να καταβάλει την πρώτη δόση για τηλεοπτική άδεια».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *