Thursday , 28 March 2024

Νέα διάκριση της OLYMPIA ELECTRONICS A.E. στην Διεθνή Έκθεση «LIGHT»

Άλλη μια διάκριση απέσπασε η μεγαλύτερη ελληνική καινοτόμος εταιρεία στον τομέα των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, OLYMPIA ELECTRONICS A.E., κατά την συμμετοχή της στην 28η Διεθνή Έκθεση – Show of Lighting Equipment «LIGHT» που πραγματοποιήθηκε το διάστημα 5-7 Φεβρουαρίου στη Βαρσοβία.

Ειδικότερα, τιμήθηκε με το βραβείο «Central Award για εφαρμογή καινοτομικών τεχνολογιών» ως επιβράβευση για την καινοτομία της εταιρείας να αναπτύξει φωτιστικά ασφαλείας με χρήση τεχνολογίας super ultra capacitors.

Την εταιρεία εκπροσώπησε ο αντιπρόσωπός της στην Πολωνία και CEO της OLYMPIA ELECTRONICS POLSKA, Γιώργος Αθανασιάδης ο οποίος παρουσίασε στους επισκέπτες την πορεία της εταιρείας, εστιάζοντας κυρίως στα νέα προϊόντα με τεχνολογία LEDs, τα νέα ασύρματα συστήματα φωτισμού ασφαλείας και τη νέα διευθυνσιοδοτούμενη πυρανίχνευση.

Να σημειωθεί ότι η αγορά της Πολωνίας είναι μια ταχέως αναπτυσσόμενη αγορά με πολλές προοπτικές, την οποία η OLYMPIA ELECTRONICS A.E. παρακολουθεί με ιδιαίτερη προσοχή, αφού από το 2016 διατηρεί κατάστημα στην Βαρσοβία, την Olympia Electronics Polska, και έχει διεισδύσει στην αγορά της.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *