Thursday , 18 April 2024

Νέα επιχείρηση-σκούπα απομάκρυνσης των παράνομα σταθμευμένων οχημάτων από Τροχαία και Δημοτική Αστυνομία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

Του Γ.Κατσιάνη

Με εντατικό ρυθμό συνεχίζει η διοίκηση του δήμου Θεσσαλονίκης την προσπάθεια για την ευταξία της πόλης.

Τρεις εβδομάδες μετά την επιχείρηση-σκούπα στην οδό Δωδεκανήσου, κατά την διάρκεια της οποίας απομακρύνθηκαν όλα τα παράνομα σταθμευμένα οχήματα, δημοτική αρχή και τροχαία Θεσσαλονίκης ετοιμάζονται για νέα εξόρμηση.

«Το πρωί της Παρασκευής θα πραγματοποιηθεί νέα επιχείρηση απομάκρυνσης όλων των παρανόμως σταθμευμένων οχημάτων στην οδό Πολυτεχνείου», δήλωσε στο thesseconomy.gr  ο εντεταλμένος σύμβουλος σε θέματα Δημοτικής Αστυνομίας του δήμου Θεσσαλονίκης, Δημήτρης Δαγκλής.

Επιπλέον, σημείωσε πως παρά το γεγονός ότι η συγκεκριμένη οδική αρτηρία έχει τέσσερις λωρίδες κυκλοφορίας, τις περισσότερες ώρες της ημέρας, το μισό οδόστρωμα τελεί… υπό κατάληψη από τα ΙΧ που έχουν παρκάρει παράνομα.

«Και να σκεφτεί κανείς ότι σε ακτίνα λίγων μέτρων υπάρχουν τρεις ιδιωτικοί χώροι στάθμευσης», σημείωσε ο κ. Δαγκλής.

Σύμφωνα με την Τροχαία Θεσσαλονίκης, ανάλογες επιχειρήσεις θα πραγματοποιηθούν το επόμενο διάστημα και σε άλλα κεντρικά σημεία.

«Θα επιχειρήσουμε μπροστά από το Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης και επί των οδών Κασσάνδρου, Αγίου Δημητρίου, Μητροπόλεως και Β. Ηρακλείου», τόνισε ο διευθυντής Τροχαίας Θεσσαλονίκης, Θωμάς Γέρμανος.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *