Friday , 29 March 2024

Νέο περιστατικό φρίκης: Ηλικιωμένη μαχαίρωσε μετά μανίας δύο μωρά γατάκια στη Νέα Σμύρνη – Το ένα πέθανε

Τελειωμό δεν έχει η λίστα των φόνων-κακοποιήσεων αδέσποτων γατιών, με τα περιστατικά το τελευταίο διάστημα να έχουν ως “πρωταγωνιστές” κατ΄επανάληψη ηλικιωμένους. Όπως έγινε γνωστό από αναρτήσεις φιλοζωικών ομάδων, μία γυναίκα 75 ετών μαχαίρωσε μετά μανίας δύο μωρά γατάκια στη Νέα Σμύρνη στην Αθήνα, εκ των οποίων το ένα πέθανε επί τόπου και το άλλο (βλ. φωτογραφία) αναρρώνει σε κτηνιατρείο της περιοχής, έχοντας δεχθεί τρεις μαχαιριές.

Η δράστης συνελήφθη, σχηματίσθηκε δικογραφία και θα ορισθεί ρητή δικάσιμος, και σύμφωνα με πληροφορίες μένει στο υπόγειο πολυκατοικίας, που βλέπει σε αυλή και φέρεται να μην είναι η πρώτη φορά που προβαίνει σε φόνους/κακοποιήσεις αδέσποτων γατιών, γιαυτό και αναμένεται να κληθούν σε κατάθεση οι ένοικοι της πολυκατοικίας.

Το νέο αυτό περιστατικό ωμής βίας σε βάρος αδέσποτων γατιών, και μάλιστα μωρών, έχει ξεσηκώσει όπως είναι φυσικό την οργή των φιλόζωων, που στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης ζητούν την παραδειγματική τιμωρία της δράστιδος ανεξαρτήτως ηλικίας.

Δεκάδες είναι επίσης τα περιστατικά που καταγράφονται το τελευταίο διάστημα, όπως κάθε χρόνο τέτοια εποχή, με μωρά γατάκια που ασυνείδητοι κλείνουν σε σακούλες και τα πετάνε σε κάδους απορριμμάτων για να πεθάνουν…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *