Friday , 26 April 2024

Νίκος Ανδρουλάκης: “Δεν περίμενα ποτέ να στηθεί μια τέτοια πλεκτάνη σε βάρος μου ”

Δριμύ κατηγορώ σε βάρος της κυβέρνησης εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, με αφορμή την υπόθεση των υποκλοπών.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ 100,3, ο κ. Ανδρουλάκης τόνισε ότι είναι θύμα μιας κατάστασης, η οποία, όπως τόνισε, συναντάται σε απολυταρχικά καθεστώτα.

“Δεν περίμενα ποτέ να στηθεί μια τέτοια πλεκτάνη σε βάρος μου ”, υπογράμμισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝ.ΑΛ και υποστήριξε ότι δέχεται bullying, τόσο από την κυβέρνηση, όσο και από φιλικά προς αυτή μέσα ενημέρωσης.

Επιπλέον, ο κ.Ανδρουλάκης σημείωσε ότι το Predator “είναι ένα κακόβουλο λογισμικό που καταγράφει άτομα, ακόμα και αν το κινητό τηλέφωνο είναι κλειστό” και έκανε λόγο για “διπλή παρακολούθηση” καθώς όπως επεσήμανε, “πέντε ημέρες μετά, έμαθα ότι με παρακολουθεί η Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών”.

Μάλιστα, ανακοίνωσε ότι θα προσφύγει στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι “θα πάει μέχρι τέλος την υπόθεση”.

Σχολιάζοντας το πολιτικό κλίμα που έχει δημιουργηθεί, ο κ. Ανδρουλάκης σημείωσε ότι “τα κράτη έχουν θεσμούς. Και τα διλήμματα ‘’Μητσοτάκης ή χάος’’ να τα πουλήσουν εκεί που τα αγοράζουν. Προσωπικά δεν τα αγοράζω”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *