Friday , 29 March 2024

Νίκος Ανδρουλάκης-Ιράτσε Γκαρθία Πέρεθ: «Χρέος μας είναι να οικοδομήσουμε ένα αξιόπιστο κράτος στην Ελλάδα»

Την ανάγκη αναπροσαρμογής των πολιτικών επιλογών στην κατεύθυνση της κοινωνικής δικαιοσύνης υπογράμμισε η ευρω-ομάδα των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών, κατά τη διάρκεια συνάντησης που είχε με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκο Ανδρουλάκη. “Χρειαζόμαστε μία κυβέρνηση πολύ πιο κοντά στους πολίτες, που θα λύνει τα προβλήματά τους. Και προφανώς είμαστε εδώ για να στηρίξουμε το σύντροφό μας και πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Νίκο Ανδρουλάκη, ο οποίος χωρίς αμφιβολία θα γίνει ένας εξαίρετος ηγέτης που τον χρειάζεται η χώρα για να κάνει τις αλλαγές, που είναι απαραίτητες”, δήλωσε η επικεφαλής της ευρω-ομάδας των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών Ιράτσε Γκαρθία Πέρεθ.
Από την πλευρά του, ο κ. Ανδρουλάκης ευχαρίστησε την κα Πέρεθ για την στήριξη της “στο δίκαιο αίτημα του ελληνικού λαού για επαναπατρισμό των Γλυπτών του Παρθενώνα στην Αθήνα από το Βρετανικό Μουσείο”. (φωτογραφία)
“Δυστυχώς, αυτή η συνεδρίαση έγινε κάτω από τη σκιά του τραγικού ατυχήματος στα Τέμπη που κόστισε τη ζωή 57 συνανθρώπων μας. Έχουμε χρέος στην Ελλάδα να οικοδομήσουμε ένα αξιόπιστο κράτος που θα εγγυάται το δημόσιο συμφέρον. Μια ισχυρή φιλελεύθερη δημοκρατία, που θα σέβεται τα ανθρώπινα δικαιώματα και μια ανθεκτική οικονομία, που θα μειώνει τις ανισότητες και θα δίνει προοπτική στις νεότερες γενιές”, τόνισε ο κ. Ανδρουλάκης.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *