Friday , 26 April 2024

Νίκος Ανδρουλάκης: “Πλήρης ρήξη με πελατειακές νοοτροπίες και συμπεριφορές που οδηγούν στη στασιμότητα και στην παρακμή”

Την ανάγκη υιοθέτησης ενός νέου μοντέλου ανάπτυξης “το οποίο θα δημιουργεί πολλές και καλές θέσεις εργασίας και θα θέτει τις βάσεις για μία ανθεκτική οικονομία και μια δίκαιη κοινωνία”, επισημαίνει στο πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης.

Όπως τονίζει ο κ. Ανδρουλάκης, στην αυγή του 2023 “είμαστε αποφασισμένοι να αναγεννήσουμε τις ελπίδες της νέας γενιάς για ένα καλύτερο, πιο δίκαιο και πιο δημιουργικό μέλλον” και τονίζει πως πρόθεση του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής είναι να έρθει “σε πλήρη ρήξη με πελατειακές νοοτροπίες και συμπεριφορές που οδηγούν στη στασιμότητα και στην παρακμή”, με σκοπό, όπως επισημαίνει, “να αναδείξουμε ένα νέο πολιτικό ήθος και αξίες που οικοδομούν μια νέα σχέση εμπιστοσύνης με τον ελληνικό λαό”.

Δείτε όλο το πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του προέδρου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής στο https://www.youtube.com/watch?v=FIHOXLBAKx0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *