Friday , 29 March 2024

Νίκος Ανδρουλάκης στην TV100: «Θέλουμε ισχυρή εντολή την πρώτη Κυριακή»

Του Γ. Κατσιάνη

Έκκληση στους πολίτες να δώσουν ισχυρή εντολή από την πρώτη Κυριακή των εκλογών, ώστε το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝ.ΑΛ. να καταστεί «πρωταγωνιστής στο πολιτικό σκηνικό», απηύθυνε ο πρόεδρος του Κινήματος, Νίκος Ανδρουλάκης.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην TV100, ο κ. Ανδρουλάκης τόνισε ότι πρόθεση του είναι η χώρα να αποκτήσει «ένα προοδευτικό πρόγραμμα, το  οποίο θα μπορεί να υπηρετήσει ένα υψηλού επιπέδου ανθρώπινο δυναμικό  που δεν θα φορτώνεται λάθος δημοσιονομικές πολιτικές».

«Δεν πρόκειται να δώσω κανένα σωσίβιο σε δύο πρωθυπουργούς  που έχουν κυβερνήσει συνολικά επτάμισι   χρόνια  και το αποτέλεσμα το βιώνει ο ελληνικός λαός. Θέλουμε ισχυρή εντολή την πρώτη Κυριακή», τόνισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝ.ΑΛ.

Αναφερόμενος στα ζητήματα της οικονομίας, ο κ. Ανδρουλάκης υπογράμμισε πως πρόθεση του είναι η στήριξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και της μεσαίας τάξης.

«Το πρόγραμμα μας προβλέπει αύξηση του κατώτατου μισθού στα 751 ευρώ, νέα μορφή ΕΚΑΣ για 350.000 χαμηλοσυνταξιούχους, μείωση ΦΠΑ στα βασικά αγαθά και πλαφόν στη ρήτρα αναπροσαρμογής στο τιμολόγιο της ΔΕΗ», σημείωσε.

Όσον αφορά τη Θεσσαλονίκη, ο κ. Ανδρουλάκης επισήμανε πως θα πρέπει να βελτιωθούν οι μεταφορές και να αναβαθμιστεί το δυτικό μέτωπο της πόλης ενώ ανακοίνωσε ότι στις 8 Μαΐου, οι πολίτες θα κληθούν να ψηφίσουν για το όνομα και το σύμβολο του κόμματος, με το οποίο το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝ.ΑΛ. θα συμμετάσχει στις επόμενες εκλογές.   

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *