Να αναβληθούν για δύο μήνες συνέδρια και εκδηλώσεις συνιστά ο Πανελλήνιος Ιατρικός...

Να αναβληθούν για δύο μήνες συνέδρια και εκδηλώσεις συνιστά ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος

353
SHARE

Της Σοφίας Ξανθοπούλου

Την αναβολή συνεδρίων, σεμιναρίων και λοιπών εκδηλώσεων συνιστά στις ιατρικές εταιρείες ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος . Επίσης, στο πλαίσιο μέτρων πρόληψης εξάπλωσης του κορονοϊού αποφασίστηκε να αναβληθεί η γενική συνέλευση του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου που είχε προγραμματιστεί για τις 14 Μαρτίου.

Με αφορμή και την επιβεβαίωση του δέκατου κρούσματος κορωνοϊού σήμερα στην Πάτρα ο κ. Εξαδάκτυλος, μιλώντας στο thesseconomy, επεσήμανε ότι “φυσικά πρέπει να αντιμετωπίσουμε με ψυχραιμία τον ιό όμως θα πρέπει να μάθουμε να πειθαρχούμε σε καταστάσεις όπως αυτές. Είδαμε ότι η απαγόρευση των καρναβαλικών εκδηλώσεων στην Πάτρα δεν τηρήθηκε. Η μη συμμόρφωση στους κανόνες δημιουργεί πρόβλημα σε όλους, γιατρούς και ασθενείς” τόνισε ο κ. Εξαδάκτυλος.

Ο πρόεδρος του ΠΙΣ επεσήμανε ότι όλοι θα πρέπει να τηρούν πιστά τους κανόνες υγιεινής και τις οδηγίες που έχουν δοθεί από το Υπουργείο Υγείας. Εφόσον κάποιος αισθάνεται κάτι ανησυχητικό καλό θα είναι να απευθύνεται αμέσως στο γιατρό του είτε στον ΕΟΔΥ (τηλ.επικοινωνίας: 210.5212054) είπε και τόνισε ότι “αν δεν τηρήσουμε τους κανόνες, είναι βέβαιο ότι θα έχουμε διασπορά του ιού”.

LEAVE A REPLY