Friday , 19 April 2024

Να κάνουν εγκαίρως τις παραγγελίες τους για το Πάσχα καλεί τους καταναλωτές η Πανελλήνια Ομοσπονδία Καταστηματαρχών Κρεοπωλών

Να παραγγείλουν εγκαίρως τα προϊόντα που επιθυμούν προτρέπει τους καταναλωτές η Πανελλήνια Ομοσπονδία Καταστηματαρχών Κρεοπωλών, ενόψει της περιόδου του Πάσχα αλλά και εν μέσω των προβλημάτων που δημιουργεί η πανδημία, τονίζοντας πάντως ότι υπάρχει επάρκεια προίόντων.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της ΠΟΚΚ, όπως δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα του Επεγγαλματικού Επιμελητηρίου Αθηνών:

“Φίλε Καταναλωτή,

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Καταστηματαρχών Κρεοπωλών εν όψει της υφιστάμενης κατάστασης με ευσυνειδησία  ακολουθεί  τις οδηγίες  του Υπουργείου Υγείας  για την προστασία από τον κορωνοϊό  του καταναλωτή,  του προσωπικού και των γύρω μας.

Έτσι, με υπευθυνότητα σε ενημερώνει ότι υπάρχει επάρκεια σε ότι έχει να κάνει με το κρέας  και λειτουργώντας με γνώμονα το συμφέρον και την πληρέστερη εξυπηρέτησή σου διασφαλίζοντας παράλληλα την υγεία σου σε προτρέπουμε να τηρείται  η αποτροπή της εισόδου πολλών ατόμων  (1 άτομο /10 τετραγωνικά μέτρα) προκειμένου να αποφευχθεί ο συνωστισμός και σε  ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ  για την έγκαιρη παραγγελία των προϊόντων που επιθυμείς.

Θεωρούμε ότι τα Μέλη  της ΠΟΚΚ ως αναπόσπαστο τμήμα της τροφικής αλυσίδας   και  παρά τα  πλήγματα που έχει υποστεί εξακολουθεί να μεριμνά για την σωστή και ποιοτική διατροφή της Ελληνικής οικογένειας του φίλου καταναλωτή.

Ευελπιστούμε, πως αλώβητοι και υγιείς θα ξεπεράσουμε τη δοκιμασία που πλήττει τη χώρα μας και σας ευχόμαστε ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ & ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ.!!! “

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *