Friday , 26 April 2024

Ν.Καπραβέλος: Ανεξέλεγκτη η κατάσταση μετά τις 20 Νοεμβρίου – Πέθανε από κορωνοϊό 27χρονη στο Ιπποκράτειο

Μετά τις 20 Νοεμβρίου η κατάσταση θα γίνει ανεξέλεγκτη, τόνισε σε δηλώσεις του στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ ο ο διευθυντής της ΜΕΘ στο νοσοκομείο Παπανικολάου της Θεσσαλονίκης, Νίκος Καπραβέλος, σύμφωνα με τον οποίον επίσης οι εκκλησίες πρέπει να επιβάλουν έλεγχο και μέχρι τα Χριστούγεννα θα έχουμε εκατόμβη νεκρών (σ.σ. σε καθημερινή βάση).

“Στην τελευταία εφημερία του Παπανικολάου πριν δύο μέρες κάναμε 46 εισαγωγές σε βαριά κατάσταση και 90 από τα άλλα νοσήματα”, πρόσθεσε ο κ.Καπραβέλος κάνοντας λόγο για δραματική νύχτα καθώς χάθηκαν δύο ασθενείς και αμέσως μπήκαν εισήχθησαν άλλοι δύο στη ΜΕΘ.

Για μια ακόμη φορά ο διευθυντής ΜΕΘ του νοσοκομείου Παπανικολάου απηύθυνε έκκληση στον κόσμο να εμβολιαστεί, σημειώνοντας ότι στη ΜΕΘ, στην οποία είναι διευθυντής και διαθέτει 12 κλίνες, είναι όλοι ανεμβολίαστοι. “Στο τρίμηνο νοσήλευσα 52 ασθενείς. Οι τρεις ήταν πλήρως εμβολιασμένοι, δηλαδή μόλις 6%. Αυτή τη στιγμή το νοσοκομείο Παπανικολάου έχει 100% πληρότητα στις ΜΕΘ Covid”, πρόσθεσε σχετικά. Παράλληλα κάλεσε την πολιτεία πρέπει να βρει τον τρόπο να επιβάλει την υποχρεωτικότητα των μέτρων στις ανθρώπινες δραστηριότητες.

Κατέληξε από κορωνοϊό 27χρονη στο Ιπποκράτειο

Στο μεταξύ, κατέληξε χθες το βράδυ 27χρονη νεαρή κοπέλα που νοσηλεύονταν διασωληνωμένη με κορωνοϊό στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο στη Θεσσαλονίκη εδώ και δέκα ημέρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, είχε κάνει την πρώτη δόση του εμβολίου για τον κορωνοϊό, ωστόσο δεν πρόλαβε να κάνει την δεύτερη καθώς κόλλησε τον ιό.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *