Friday , 26 April 2024

ΟΑΣΘ: 138 λεωφορεία με προσωπικό ασφαλείας αύριο στους δρόμους – 24ωρη απεργία των εργαζομένων

Με 138 λεωφορεία, τα οποία θα κυκλοφορούν με προσωπικό ασφαλείας, θα μετακινηθούν αύριο (Τετάρτη, 1η Ιουνίου) οι Θεσσαλονικείς, σύμφωνα με ανακοίνωση του ΟΑΣΘ, μετά από την απόφαση του Συνδικάτου των Εργαζομένων για 24ωρη απεργία.

«Δυστυχώς γίνεται μια απεργιακή κινητοποίηση αύριο, η οποία δεν έχει κανένα νόημα», τονίζει ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΑΣΘ, καθηγητής Γιώργος Σκόδρας, υποστηρίζοντας ότι έχει δρομολογηθεί η τακτοποίηση των ζητημάτων που απασχολούν τους εργαζόμενους, κάτι το οποίο είναι γνωστό σε όλους στο Συνδικάτο και ότι “δεν υπάρχει κάποια διαφωνία και κάποια αντιπαράθεση στα θέματα αυτά. Χρειάζονται όμως το χρόνο τους”.

Περαιτέρω, ο κ.Σκόδρας συμπληρώνει ότι η διοίκηση του ΟΑΣΘ παρέλαβε ένα ναρκοθετημένο πεδίο στον Οργανισμό, με συνέπεια, για κάθε ζήτημα στο οποίο πρέπει να γίνει διαχείριση, να αναφύονται δεκάδες προβλήματα και προσθέτει: “Νομίζω ότι λίγη υπομονή θα βοηθήσει τον ίδιο τον Οργανισμό και τους εργαζόμενους σε αυτόν. Το βέβαιο είναι ότι δεν πρέπει να ταλαιπωρούμε τους συμπολίτες μας, ιδίως σε αυτή την περίοδο, που προσπαθούμε να επανέλθουμε μετά από τη διετή πανδημία”.

Κανονικά θα εκτελεστούν πάντως αύριο τα δρομολόγια των ειδικά διασκευασμένων οχημάτων εξυπηρέτησης των Ατόμων με Αναπηρίες, καθώς και η νυχτερινή γραμμή Ν1 που εκτελεί το δρομολόγιο ΚΤΕΛ – Αεροδρόμιο Νυχτερινό.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *