Σε εορταστικό κλίμα πραγματοποιήθηκε η κοπή της βασιλόπιτας της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών και Εμπόρων νομού Θεσσαλονίκης (ΟΕΕΘ).
Ειδικότερα, ο πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ, Γιώργος Καββαθάς αναφέρθηκε στα προβλήματα των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και στις ενέργειες που πρέπει να γίνουν από την Πολιτεία.
Από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΟΕΕΘ, Παναγιώτης Καρασαββίδης, υπογράμμισε την ανάγκη παρεμβάσεων, όπως την μείωση της φορολογίας και των ασφαλιστικών εισφορών καθώς και την αλλαγή του οριζόντιου τεκμαρτού εισοδήματος.
Χαιρετισμό στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Ομοσπονδίας απηύθυναν ο γραμματέας της Κ.Ο. και βουλευτής της ΝΔ, Σταύρος Καλαφάτης, ο βουλευτής της ΝΔ, Δημήτρης Κούβελας, ο γραμματέας του τομέα Δημόσιων Υποδομών και Δικτύων του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Δημήτρης Σαρηγιάννης, ο πρώην υφυπουργός Εξωτερικών και πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., Γιάννης Αμανατίδης, ο βουλευτής και εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Δημοκρατίας, Μιχάλης Χουρδάκης, οι αντιπεριφερειάρχες Ανάπτυξης, Στάθης Αβραμίδης και Πολιτισμού και Αθλητισμού, Χρήστος Μήττας και ο β’ αντιπρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης (ΕΕΘ), Σάββας Κεσίδης.
Τυχερός αναδείχθηκε ο αντιπρόσωπος της Ο.Ε.Ε.Θ. από το Σωματείο Αυτοαπασχολούμενων Διανομέων Θεσσαλονίκης, Χαράλαμπος Χριστοφής ενώ το φλουρί της βασιλόπιτας βρέθηκε ανάμεσα στα κομμάτια της Ένωσης Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών