Tuesday , 23 April 2024

ΟΛΘ: Ανακοινώθηκε η αποχώρηση Θεοφάνη από το “πηδάλιο” – Ο Αθ.Λιάγκος θα προταθεί για πρόεδρος στη γ.σ.

Η ΟΛΘ Α.Ε. ανακοίνωσε επισήμως σήμερα την αποχώρηση από τις θέσεις του Προέδρου Δ.Σ. & Δ/ντος Συμβούλου του κ. Σωτηρίου Θεοφάνη και γνωστοποίησε ότι βασικός μέτοχός της, δηλαδη η Κοινοπραξία των επενδυτών προτίθεται να προτείνει για τη θέση του Εκτελεστικού Προέδρου της Εταιρείας τον κ. Αθανάσιο Λιάγκο και για τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου τον κ. Franco Nicola Cupolo, σημερινό επιχειρησιακόδιευθυντή της εταιρείας.

Η συμβολή του κ. Θεοφάνη στην αναδιοργάνωση της ΟΛΘ Α.Ε. – τονίζει η ΟΛΘ Α.Ε. στηνανακοίνω΄ση της – μετά την ανάληψη της Διοίκησης της Εταιρείας από την ιδιωτική επενδυτική Κοινοπραξία υπήρξε καθοριστική, συμβάλλοντας ουσιαστικά στις προσπάθειες εξωστρέφειας, υλοποίησης του Επενδυτικού Προγράμματος και ανάδειξης του λιμένα σε κύρια Λιμενική Πύλη της Ν.Α. Ευρώπης. Σε αναγνώριση της συμβολής του, ο βασικός μέτοχος της ΟΛΘ Α.Ε., η “SEGT Ltd”, προτίθεται να προτείνει τη συμμετοχή του κ. Θεοφάνη στο νέο Δ.Σ. της Εταιρείας”.

Ο κ.Αθανάσιος Λιάγκος ήταν μέχρι πρότινος επικεφαλής στρατηγικής και συντονιστής λιμένων και μαρίνων του ΤΑΙΠΕΔ και μη εκτελεστικό μέλος του Δ.Σ. του Οργανισμού Λιμένος Πειραιώς, ενώ έχει διατελέσει ανώτατο διευθυντικό στέλεχος σε τράπεζες, χρηματοοικονομικούς οργανισμούς και μεγάλες επιχειρήσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και είναι μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος και της Ένωσης Ανωτάτων Στελεχών Επιχειρήσεων.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *