Thursday , 25 April 2024

ΟΛΘ: Θα παραμείνει στο δ.σ. ο Σωτήρης Θεοφάνης – Προσεχώς στο δ.σ. τα τεύχη της 2ης φάσης του διαγωνισμού για τον 6ο προβλήτα

Θα παραμείνει στο δ.σ. της ΟΛΘ Α.Ε. ως μη εκτελεστικό μέλος μετά την αποχώρηση του από την προεδρία και τη θέση του CEO της εταιρείας ο κ.Σωτήρης Θεοφάνης – ο οποίος ήταν ο άνθρωπος “κλειδί” για την έλευση του συγκεκριμένου κονσόρτσιουμ των επενδυτών στον ΟΛΘ και “έτρεξε” τον ΟΛΘ στα πρώτα περίπου 2,5 χρόνια από την ιδιωτικοποίησή του και τον μεγάλο διαγωνισμό που είναι σε εξέλιξη για τον 6ο προβλήτα – και δηλώνει ότι θα συνεχίσει να στηρίζει το θέμα των επενδύσεων, ασκώντας παράλληλα και τις άλλες του (ακαδημαϊκές) δραστηριότητες και ότι η αποχώρησή του από τις συγκεκριμένε θέσεις γίνεται κοινή συναινέσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thesseconomy.gr, τα τεύχη της δεύτερης φάσης του διαγωνισμού για τον 6ο προβλήτα αναμένεται να περάσουν από το δ.σ. της εταιρείας το τελευταίο δεκαήμερο του Ιουνίου.

Σύμφωνα επίσης με δημοσιογραφικές πληροφορίες, νέος πρόεδρος του ΟΛΘ αναμένεται να είναι και πάλι Έλληνας, από την Αθήνα-Πειραιά, με γνώση της ελληνικής λιμενικής αγοράς και γνωστό στέλεχος μεγάλου Οργανισμού, με καίρια θέση για θέματα που άπτονται των ελληνικών λιμένων και θα υπάρχει διαχωρισμός των θέσεων του Προέδρου και του Διευθύνοντος Συμβούλου.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *