Saturday , 27 April 2024

ΟΛΘ: Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για αξιοποίηση κτιριακών εγκαταστάσεων προς φυσικά και νομικά πρόσωπα σε Ελλάδα και Βαλκάνια

Πρόσκληση εκδήλωση ενδιαφέροντος προς φυσικά και νομικά πρόσωπα της Ελλάδας και των Βαλκανίων, συγκεκριμένα της Βουλγαρίας, της Σερβίας και της Βόρειας Μακεδονίας για την αξιοποίηση υφιστάμενων κτιριακών εγκαταστάσεων εντός της χερσαίας ζώνης του λιμανιού της Θεσσαλονίκης, αλλά και νέων κτιριακών εγκαταστάσεων που σκοπεύει να δημιουργήσει, απηύθυνε σήμερα η διοίκηση της ΟΛΘ Α.Ε.

Η πρόσκληση, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, αφορά τις εξής χρήσεις: αποθηκευτικές εγκαταστάσεις (ξηρού φορτίου, υγρού φορτίου, ψυχόμενων/Reefer κτλ) – εγκαταστάσεις παροχής υπηρεσιών προς τρίτους (3PL) – εγκαταστάσεις κέντρου διανομής αποθηκευτικής χρήσης και απεστάλη από την ΟΛΘ Α.Ε. σε πελάτες, επιμελητήρια, προξενεία, πρεσβείες και φορείς στο εσωτερικό και εξωτερικό-συγκεκριμένα σε Βουλγαρία, Σερβία και Βόρεια Μακεδονία.

Οι ενδιαφερόμενοι (φυσικά ή νομικά πρόσωπα) καλούνται να υποβάλουν την εκδήλωση ενδιαφέροντος το αργότερο μέχρι την Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου και ώρα 15:00, είτε στα γραφεία της ΟΛΘ ΑΕ., είτε ηλεκτρονικά.

Οι εκδηλώσεις ενδιαφέροντος που θα κατατεθούν, σύμφωνα με την ανακοίνωση, είναι μη δεσμευτικές. Στόχος της εταιρείας, όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, είναι να καταγράψει και να εξετάσει τις προτάσεις στο πλαίσιο της υλοποίησης της στρατηγικής της αναφορικά με την περαιτέρω αξιοποίηση και ανάπτυξη των κτιριακών της εγκαταστάσεων (υφιστάμενων και μελλοντικών).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *