Thursday , 25 April 2024

Ουρές και συνωστισμοί στις αγορές Θεσσαλονίκης, Λάρισας κ.α.

Ουρές πολλών μέτρων, χωρίς να τηρούνται σε αρκετές περιπτώσεις οι σωστές αποστάσεις καταγράφηκαν σήμερα το πρωί στην αγορά τόσο της Θεσσαλονίκης, όσο και άλλων πόλεων όπως η Λάρισα, τις οποίες κατέκλυσε ο κόσμος για να εκμεταλλευτεί τις εκπτώσεις, ενώ έντονη ήταν η κίνηση και πολύς ο κόσμος και στις τοπικές αγορές όμορων δήμως της συμπρωτεύουσας όπως της Καλαμαριάς.

Καταναλωτές κυρίως νεαρής ηλικίας έσπευσαν στο κέντρο της Θεσσαλονίκης για να ψωνίσουν από καταστήματα πολυεθνικών αλυσίδων ειδών ένδυσης, καταστήματα εσωρούχων, καλλυντικών κ.ο.κ., με αποτέλεσμα να μην τηρούνται οι δέουσες αποστάσεις.

Ανάλογη ήταν η εικόνα και στην αγορά της Λάρισας, από την οποία προέρχεται και η συνημμένη φωτογραφία, με ένθετη μέσα σε αυτην εικόνα από ουράέξω από κατάστημα στην Τσιμισκή στη Θεσσαλονίκη.

Πλήθος κόσμου κατέκλυσε από το πρωί και την αγορά της Καλαμαριάς, όπου επίσης καταγράφηκαν ουρές έξω από δημοφιλή καταστήματα αλλά και γενικότερα το κέντρο της Καλαμαριάς, ειδικά ο πεζόδρομος ήταν γεμάτος από κόσμο που φορούσε μεν μάσκες – όχι όλοι ωστόσο – και έκανε τη βόλτα του.

Υπενθυμίζεται ότι η αγορά θα είναι ανοιχτή και αύριο, Κυριακή, όπως ισχύει πάντοτε για το πρώτο Σαββατοκύριακο των εκπτώσεων.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *