Thursday , 28 March 2024

Γιώργος Μαυρωτάς : «Το Ποτάμι δεν θα συμμετέχει στις εθνικές εκλογές, ο Σταύρος Θεοδωράκης αναλαμβάνει την ευθύνη για το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών»

Την απόφαση του πολιτικού συμβουλίου του Ποταμιού να μην συμμετέχει στις επερχόμενες εθνικές εκλογές επιβεβαίωσε ο βουλευτής του κόμματος Γιώργος Μαυρωτάς στο radio North 98 δηλώνοντας «θα κάνουμε ένα βήμα πίσω για μια ανασυγκρότηση. Θα παραμείνει ζωντανό «Το Ποτάμι», απλώς δεν θα συμμετέχει στις εκλογές της εβδόμης Ιουλίου. Το πολιτικό συμβούλιο αποφάσισε να μην κατέβει Το Ποτάμι στις εθνικές εκλογές αυτόνομα».

Όσον αφορά τις αλλαγές στην ηγεσία του Ποταμιού ο κύριος Μαυρωτάς υπογράμμισε «ο Σταύρος Θεοδωράκης εκδήλωσε την πρόθεση του να παραιτηθεί, αναλαμβάνοντας το κύριο μέρος της ευθύνης για το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών». Όπως γνωστοποίησε ο βουλευτής, τον Οκτώβριο θα πραγματοποιηθεί το συνέδριο για την εκλογή του νέου επικεφαλής του Ποταμιού, με το ίδιο να διεκδικεί την ηγεσία του κόμματος.

Ο Γιώργος Μαυρωτάς αναφέρθηκε και στο ενδεχόμενο συνεργασιών με άλλα πολιτικά κόμματα τονίζοντας « δεν φαίνονται ώριμες οι συνθήκες να κάνουμε συνεργασίες με άλλα κόμματα. Αυτό μένει να το οριστικοποιήσουμε, δεν μπορούμε έξαλλου να πάρουμε την πρωτοβουλία αυτή».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *