Friday , 29 March 2024

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας διέγραψε για «λόγους αρχής» τον Δρόσο Τσαβλή

Αυστηρό μήνυμα ότι δεν θα ανεχθεί ενέργειες που αντιβαίνουν το πλαίσιο των αρχών που ακολουθεί η διοικούσα παράταξη έστειλε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας, κατά τη διάρκεια συνεδρίασης της δημοτικής ομάδας, στο «μικροσκόπιο» της οποίας βρέθηκε το θέμα της διαγραφής του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου, Δρόσου Τσαβλή, μετά την εμπλοκή του ονόματός του στην υπόθεση με τους εμβολιασμούς στο ίδρυμα «Άγιος Παντελεήμονας».

Τα μέλη της διοικούσας παράταξης αποφάσισαν ομοφώνως υπέρ της διαγραφής του κ. Τσαβλή ενώ ο ίδιος είχε δηλώσει ότι θα ψήφιζε λευκό.

Στην κεντρική του τοποθέτηση, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης επεσήμανε πως πρόκειται και για τον ίδιο μια πολύ οδυνηρή διαδικασία και ξεκαθάρισε ότι πρόκειται για ζήτημα αρχής, διερωτώμενος γιατί ο κ. Τσαβλής επέλεξε να εμβολιάσει συγγενικά του πρόσωπα αντί για παράδειγμα να καλέσει να εμβολιαστεί το προσωπικό βάρδιας είτε της καθαριότητας, είτε της δημοτικής αστυνομίας.

«Πορευόμαστε όλοι μαζί. Έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας», φέρεται να είπε ο Κωνσταντίνος Ζέρβας, ολοκληρώνοντας την τοποθέτησή του στη συνεδρίαση της διοικούσας παράταξης.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *