Friday , 29 March 2024

Ο Νάρκισσος (Νάσσος) Γεωργιάδης στο “πηδάλιο” της ΕΥΑΘ

Ο γνωστός Θεσσαλονικιός μάνατζερ-τεχνοκράτης Νάρκισσος (Νάσσος) Γεωργιάδης αναλαμβάνει σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες καθήκοντα διευθύνοντος συμβούλου στην ΕΥΑΘ Α.Ε., όπως αναμένεται να ανακοινωθεί στην αυριανή έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρείας.

Ο κ.Γεωργιάδης διαθέτει πτυχίο Οικονομικών από το Πανεπιστήμιο του Pittsburgh των ΗΠΑ και ΜΒΑ από το Manchester Business School στην Αγγλία και έχει σχεδιάσει και υλοποιήσει project ανάπτυξης σε μεγάλες επιχειρήσεις σε Αίγυπτο, Ιταλία, Ινδία και Πακιστάν, όπως και την υλοποίηση του project αναδιάρθρωσης της κρατικής κλωστοϋφαντουργίας της Αιγύπτο σε συνεργασία με την αμερικανική εταιρία συμβούλων Werner.

Στην Ελλάδα ο ίδιος είχε ιδρύσει στο παρελθόν την Evobus Hellas ως θυγατρική της Daimler στην Ελλάδα, στη συνέχεια ανέλαβε πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της EvoBus Ιταλίας, πετυχαίνοντας την ανάκαμψη των εργασιών της εταιρείας, ενώ επίσης χειρίστηκε με επιτυχία την αναδιάρθρωση του Ομίλου Ακκά (Ελληνική Υφαντουργία) και μέχρι πρότινος συμμετείχε στη διοικητική ομάδα για την εξυγίανση και τη διάσωση της Follie Follie.

Είναι, επίσης, Διαπιστευμένος Διαμεσολαβητής του υπουργείου Δικαιοσύνης (Ν.3898/10), Συντονιστής – Εμπειρογνώμονας του Ν. 4469/17 (Εξωδικαστική Ρύθμιση Οφειλών Επιχειρήσεων), Πιστοποιημένος Εκπαιδευτής της μεθόδου Καινοτομίας FORTH και Πιστοποιημένος Διαπραγματευτής (YPO/INSEAD).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *