Tuesday , 6 October 2026

“Πάγωσαν” οι συναλλαγές σε υποκαταστήματα τραπεζών στη Θεσσαλονίκη, λόγω προβλημάτων στο σύστημα ΔΙΑΣ

Σε… Γολγοθά μετατράπηκε από το πρωί η εξυπηρέτηση των καταναλωτών από  ορισμένες τράπεζες στη Θεσσαλονίκη, λόγω προβλήματος που καταγράφηκε στη λειτουργία του συστήματος ΔΙΑΣ.

Όπως αποκαλύπτει το thesseconomy.gr, για περισσότερο από τέσσερις ώρες δεν πραγματοποιούνταν συναλλαγές σε συγκεκριμένη τράπεζα, με αποτέλεσμα πολλοί καταναλωτές να μην μπορέσουν να εξυπηρετηθούν ούτε από τα ταμεία των υποκαταστημάτων.

«Πήγα στην τράπεζα στις 8.30 το πρωί, μου είπαν ότι δεν πραγματοποιούνται συναλλαγές, λόγω προβλήματος στο σύστημα και ότι θα πρέπει να έρθω αργότερα για να πληρώσω μια συναλλαγματική που λήγει σήμερα», δήλωσε καταναλωτής.

Ωστόσο, δεν είναι η πρώτη φορά που καταγράφονται προβλήματα στη λειτουργία του συστήματος ΔΙΑΣ.

Την περασμένη εβδομάδα, υποκαταστήματα συγκεκριμένης τράπεζας στη Θεσσαλονίκη δεν πραγματοποιούσαν συναλλαγές, τόσο από τα ταμεία, όσο και από τα ΑΤΜ, λόγω τεχνικών προβλημάτων.

Check Also

Προσχέδιο προϋπολογισμού 2027: “Παρατεταμένη διατήρηση των ενεργειακών τιμών σε υψηλά επίπεδα θα ενίσχυε τις πληθωριστικές πιέσεις, θα περιόριζε το πραγματικό διαθέσιμο εισόδημα και θα επηρέαζε αρνητικά την οικονομική δραστηριότητα”

Του Γ.Κατσιάνη Ειδική αναφορά για τους κινδύνους που ελλοχεύουν για την ελληνική οικονομία γίνεται στο …