ΠΑΜΕ: Συγκέντρωση Συνδικάτων στη ΔΕΘ…χωρίς ΔΕΘ – Στην Πλατεία ΧΑΝΘ, το Σάββατο...

ΠΑΜΕ: Συγκέντρωση Συνδικάτων στη ΔΕΘ…χωρίς ΔΕΘ – Στην Πλατεία ΧΑΝΘ, το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου, στις 6.30 μ.μ.

379
SHARE

Την καθιερωμένη του συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την οικονομική πολιτική θα πραγματοποιήσει το ΠΑΜΕ το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου, την ώρα που ο πρωθυπουργό;ς, Κυριάκος Μητσοτάκης θα εγκαινιάζει με την ομιλία του το “Thessaloniki Helexpo Forum”, δηλαδή το Πολιτικο-Οικονομικό Φόρουμ που διοργανώνει ο εθνικός εκθεσιακός φορέας, για να διασώσει το πολιτικό έστω κομμάτι της ΔΕΘ, αφού η Έκθεση αυτή καθεαυτή ως γνωστόν δεν θα διεξαχθεί φέτος λόω των μέτρων αποτροπής διάδοσης του νέου κορωνοίού.

Αναλυτικότερα, το ΠΑΜΕ διοργανώνει, όπως αναφέρει η αφίσα που έχει τυπώσει και αποστείλει και στα δημοσιογραφικά γραφεία, συγκέντρωση συνδικάτων στις 6.30 το απόγευμα του Σαββάτου 12 Σεπτεμβρίου στηνΠλατεία ΧΑΝΘ, με μήνυμα-σύνθηα “Πληρώσαμε πολλά! Δεν θα πληρώσυμε ξανά!”.

Ακριβώς,όμως, λόγω του ότι η ΔΕΘ δεν θα διεξαχθεί λόγω της πανδημίας του covid-19 και επειδή η Θεσσαλονίκη είναι μια ιδιαίτερα επιβαρυμένη με τον νέο ιό περιοχή, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται πώς θα περιφρουρήσει και τηρήσει το ΠΑΜΕ – ή/και όποιος άλλος συνδικαλιστικός φορέας το ακολουθήσει το παράδειγμά του – την τήρηση των αποστάσεων και εν γένει των μέτρων αποφυγής διάδοσης του νέου ιού.

LEAVE A REPLY