Παναγιώτης Κοκκόρης: “Αδιανόητο να κολλάει στα γρανάζια της γραφειοκρατίας η προμήθεια...

Παναγιώτης Κοκκόρης: “Αδιανόητο να κολλάει στα γρανάζια της γραφειοκρατίας η προμήθεια εξοπλισμού στην Πυροσβεστική”

281
SHARE

Την ευκαιρία να ενημερωθεί για τα προβλήματα και τις ελλείψεις της πυροσβεστικής υπηρεσίας είχε ο υποψήφιος βουλευτής ΝΔ Α’ Θεσσαλονίκης, Παναγιώτης Κοκκόρης, κατά τη διάρκεια συνάντησης με τον διοικητή της Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης Κεντρικής Μακεδονίας, Κωνσταντίνο Παχίδη και τον υποστράτηγο και συντονιστή Επιχειρήσεων του Αρχηγείου του Π.Σ., Σπυρίδων Βαρσάμη,

Οι δύο υψηλόβαθμοι αξιωματικοί επισήμαναν στον Παναγιώτη Κοκκόρη την αναγκαιότητα εκσυγχρονισμού των εναέριων μέσων καθώς επίσης για την εκπαίδευση νέων πυροσβεστών. 

Στο επίκεντρο της συνάντησης βρέθηκε επίσης το θέμα της δασοπροστασίας και της ετοιμότητας της υπηρεσίας, αναφορικά με ενδεχόμενες πυρκαγιές.

«Άνδρες και γυναίκες της Πυροσβεστικής εργάζονται υπό αντίξοες συνθήκες και καλούνται συχνά να λάβουν αποφάσεις που θέτουν σε κίνδυνο ακόμη και τη ζωή τους. Είναι αδιανόητο να μπλέκουμε αυτή την υπηρεσία σε έναν κυκεώνα γραφειοκρατίας προκειμένου να προμηθευτεί τον απαραίτητο εξοπλισμό», δήλωσε ο κ. Κοκκόρης και σημείωσε πως «θα απλοποιήσουμε τις διαδικασίες και θα στηρίξουμε με κάθε μέσο την υπηρεσία, της οποίας η ενίσχυση είναι κάτι περισσότερο από απαραίτητη, προκειμένου να μην ξαναζήσει αυτή η χώρα τραγωδίες από φωτιές και φυσικές καταστροφές».

LEAVE A REPLY