Saturday , 20 April 2024

Παραιτήθηκε ο υφυπουργός Εξωτερικών, αρμόδιος για την Ομογένεια, Αντώνης Διαματάρης

Την παραίτησή του υπέβαλε ο υφυπουργός Εξωτερικών, Αντώνης Διαματάρης, η οποία έγινε άμεσα δεκτή από τον πρωθυπουργό.

Στην ανακοίνωσή του ο πρώην πλέον Υφυπουργός αναφέρει: “Ασχολούμαι με τα θέματα της Ομογένειας επί δεκαετίες. Μόνο μου μέλημα όλα αυτά τα χρόνια είναι η προσφορά στον Ελληνισμό. Για αυτό με μεγάλη τιμή αποδέχθηκα την πρόταση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη να αναλάβω το χαρτοφυλάκιο του Υφυπουργού Εξωτερικών αρμόδιου για τα θέματα του Απόδημου Ελληνισμού” και προσθέτει ότι τις τελευταίες ημέρες δέχεται προσωπικές επιθέσεις που λειτουργούν αποπροσανατολιστικά, με σκοπό να πλήξουν την κυβέρνηση και τον Πρωθυπουργό, τον οποίο αγαπά και εκτιμά, καθώς και να υπονομεύσουν το έργο του και για το λόγο αυτό τον λόγο αυτό, υπέβαλε, με πόνο ψυχής, στον Κυριάκο Μητσοτάκη την παραίτησή του από τη θέση του Υφυπουργού Εξωτερικών για τον Απόδημο Ελληνισμό”.

Υπενθυμίζεται ότι τις τελευταίες ημέρες είχε απασχολήσει έντονα τη δημοσιότητα το θέμα της γνησιότητάς ή μη μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών του κ.Διαματάρη από το Πανεπιστήμιο Columbia των ΗΠΑ.

Ο ίδιος ο κ.Διαματάρης απαντώντας στην έντονη κριτική του ΣΥΡΙΖΑ περί fake αριστείας είχε απαντήσει πως στο βιογραφικό του σημείωμα αναφέρει ότι σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων (Μ.Β.Α.) στο Πανεπιστήμιο Columbia, καθώς πράγματι παρακολούθησε αυτό το μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών, αλλά δυστυχώς λόγοι οικονομικοί δεν του επέτρεψαν να αποκτήσει το σχετικό τίτλο σπουδών.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *