Wednesday , 24 April 2024

Παύλος Χρηστίδης: « Ο Πολακισμός είναι μια νόσος από την οποία πάσχει όλη η κυβέρνηση»

Δεν είναι αυτός ο τρόπος για τη μόνιμη ουσιαστική έξοδο από τη κρίση και των πολιτών από τα προβλήματα τους, δήλωσε στο radio Nort 98 ο εκπρόσωπος τύπου του Κινήματος Αλλαγής Πάυλος Χρηστίδης, σχολιάζοντας το πακέτο παροχών που προωθεί η κυβέρνηση και προσθέτοντας «είναι προφανώς μια διαδικασία με την οποία ο κύριος Τσίπρας θέλει να βελτιώσει τα δημοκοπικά του νούμερα».

Αναφερόμενος στην πρόταση δυσπιστίας της Νέας Δημοκρατίας κατά του Παύλου Πολάκη, την οποία ο πρωθυπουργός μετατρέπει σε ψήφο εμπιστοσύνης προς την κυβέρνηση, ο κ. Χρηστίδης τόνισε « ο κύριος Τσίπρας έχει πάρει την απόφαση να ταυτιστεί με τον κ. Πολάκη και αυτό είναι ασθένεια όλης της κυβέρνησης. Ο Πολακισμός είναι μια νόσος από την οποία πάσχει όλη η κυβέρνηση».

Ο εκπρόσωπος τύπου του ΚΙΝΑ χαρακτήρισε τον Παύλο Πολάκη «θρασύδειλο παλικαρά»

Τέλος με αφορμή την παρουσία του Αλέξη Τσίπρα σε πολυτελέστατο γιοτ για ολιγοήμερες διακοπές, ο κ. Χρηστίδης επισήμανε πως αυτό είναι ο ορισμός της υποκρισίας « ο άνθρωπος που ήρθε λέγοντας ότι θα χτυπήσει την ολιγαρχία και όλες τις ελίτ αποδέχεται όλα τα πλούτη και τις προσφορές που κάνουν άνθρωποι οι οποίοι είναι ο ορισμός της ελίτ στη χώρα. Ο κ. Τσίπρας το πρωί είναι ντόκτορ Τζέκιλ και το βράδυ μίστερ Χάιντ».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *