Friday , 19 April 2024

Περιφέρεια Κ. Μακεδονίας: Εργασίες συντήρησης σε τρία σημεία του οδικού δικτύου- Πού θα γίνουν και πότε

Εργασίες συντήρησης σε τρία σημεία του οδικού δικτύου θα πραγματοποιηθούν -ανάλογα με τις επικρατούσες συνθήκες- τις επόμενες ημέρες από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Ειδικότερα, από την Τρίτη 6 Αυγούστου έως την Πέμπτη 8 Αυγούστου θα πραγματοποιηθούν στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Μουδανίων με ώρα έναρξης στις 7 το πρωί και αφορούν την αποκατάσταση στηθαίων ασφαλείας σε διάφορες θέσεις μεταξύ του κόμβου Σωζόπολης και του κόμβου Ν. Μουδανίων. Στις θέσεις όπου θα εκτελούνται οι εργασίες θα αποκλείονται οι αριστερές λωρίδες κυκλοφορίας και στις δύο κατευθύνσεις.

Επίσης, εργασίες συντήρησης θα πραγματοποιηθούν στην 27η επαρχιακή οδό Θεσσαλονίκης – Μηχανιώνας από την Τετάρτη 7 Αυγούστου έως και την Πέμπτη 8 Αυγούστου με ώρα έναρξης στις 9 το πρωί. Πρόκειται για εργασίες καθαρισμού της νησίδας στην κατεύθυνση κυκλοφορίας προς Περαία, στο τμήμα από τη διασταύρωση Τριλόφου έως την είσοδο Περαίας, με αποκλεισμό της αριστερής λωρίδας κυκλοφορίας.

Τέλος, εργασίες συντήρησης θα πραγματοποιηθούν στη Νέα Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης -Κιλκίς από την Τρίτη 6 Αυγούστου έως την Παρασκευή 9 Αυγούστου με ώρα έναρξης στις 7 το πρωί. Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν εργασίες κατακόρυφης και οριζόντιας σήμανσης σε όλο το μήκος της Ν.Ε.Ο. Θεσσαλονίκης- Κιλκίς έως τα όρια Νομού Θεσσαλονίκης με κατεύθυνση προς Κιλκίς και προς Θεσσαλονίκη και με αποκλεισμό μίας λωρίδας κυκλοφορίας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *