Από τις 06.00 σήμερα το πρωί, Τρίτη 10 Μαρτίου, εκτελούνται εργασίες αποξήλωσης και τοποθέτησης στηθαίων ασφαλείας στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης από συνεργεία της διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας (ΠΚΜ). Τα έργα θα διαρκέσουν έως και μεθαύριο, Πέμπτη 12 Μαρτίου.
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις
Όπως ανακοίνωσε η ΠΚΜ «εργασίες εκτελούνται στον κλάδο εξόδου της Περιφερειακής Οδού Θεσσαλονίκης προς Χαλκιδική (Κ12). Οι εργασίες πραγματοποιούνται τμηματικά και στο δεξί και στο αριστερό έρεισμα του κλάδου με αποκλεισμό μίας λωρίδας κυκλοφορίας ανά φορά».
Κλειστή η δεξιά λωρίδα
Επίσης μέχρι αύριο, Τετάρτη 11 Μαρτίου, θα διαρκέσουν οι εργασίες στα παρακάτω σημεία, με αποκλεισμό μόνο της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας:
-Στον κλάδο εξόδου της Περιφερειακής Οδού Θεσσαλονίκης (κινούμενοι προς δυτικά) προς την οδό Διαγόρα στον Κόμβο Τούμπας (Κ9).
-Στον κλάδο εισόδου προς την Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης (ρεύμα προς ανατολικά) από τον κόμβο Νεαπόλεως (Κ6). Ήδη ισχύουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας των αυτοκινήτων κατά τη διάρκεια των εργασιών.
Thesseconomy Οικονομία – Επιχειρείν