Friday , 29 March 2024

Πλωτό “ξενοδοχείο” για τους αστυνομικούς στον Έβρο το Superfast XI-Κατέπλευσε στην Αλεξανδρούπολη

Ως πλωτό ξενοδοχείο για τους αστυνομικούς που έχουν μετακινηθεί στον Έβρο για τη φύλαξη των συνόρων θα αξιοποιηθεί το επιβατηγό/οχηματαγωγό πλοίο ΣSuperfast XI, που κατέπλευσε στην Αλεξανδρούπολη.

Το πλοίο της εταιρείας Superfast, που ήρθε από την Πάτρα και θα χρησιμοποιηθεί ως πλωτό ξενοδοχείο, έχει ναυπηγηθεί το 2002, είναι μήκους 200 μέτρων, διαθέτει 198 καμπίνες και είναι χωρητικότητας 1.800 επιβατών.

Τα ξενοδοχεία και άλλα καταλύματα στον Έβρο, όπως πλέον και στη γειτονική Ροδόπη και Ξάνθη παρουσιάζουν για τον ίδιο λόγο αυξημένες πληρότητες. Η Αλεξανδρούπολη, ειδικά, είναι γεμάτη, όπως επισήμαναν στο Thesseconomy.gr ξενοδόχοι της Θράκης.

«Τα δωμάτια γεμίζουν από αστυνομικούς που έρχονται για τη φύλαξη των συνόρων. Οι κρατήσεις γίνονται μέχρι και Κομοτηνή, ενώ σε επικοινωνία που είχα σήμερα με ξενοδόχους της Ξάνθης με ενημέρωσαν ότι και εκεί τα ξενοδοχεία γεμίζουν με αστυνομικούς. Έχουμε πληρότητα»,δήλωσε σχετικά στο ΑΠΕ/ΜΠΕ και ο πρόεδρος του Συνδέσμου Ξενοδόχων Θράκης, Απόστολος Παλακίδης.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *