Friday , 29 March 2024

Ποιοι βουλευτές πήγαν στη σύσκεψη που συγκάλεσε ο ΑΣ ΠΑΟΚ για τις εξελίξεις στο ποδόσφαιρο

Το πρωτάθλημα πρέπει να παίζεται στο γήπεδο». Αυτή ήταν η κοινή θέση όλων των βουλευτών της Θεσσαλονίκης που έλαβαν μέρος στη σύσκεψη που συγκάλεσε ο ΑΣ ΠΑΟΚ για να ενημερώσει το πολιτικό προσωπικό της πόλης για την επιχειρούμενη μεθόδευση κατά της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Ο πρόεδρος του ΑΣ ΠΑΟΚ, Θανάσης Κατσαρής, επέκρινε τη στάση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, σημειώνοντας ότι «έβγαλε μια απόφαση σαν σκονάκι, ήρθε το σκονάκι και αποφάσισε η επιτροπή να ρίξει τον ΠΑΟΚ». Τόνισε ότι ο ΠΑΟΚ λύνει τα προβλήματά του μόνος του και δεν ζητάει χάρες, εκφράζοντας την ελπίδα ότι κάποια στιγμή η αλήθεια θα λάμψει.

Ερωτηθείς για την απουσία των βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας ο κ. Κατσαρής απάντησε ότι του μετέφεραν πως με την απόφαση που πήρε ο πρωθυπουργός δεν χρειάζεται να συνεχίσουν τη συζήτηση και πως θεωρούν ότι το πρόβλημα θα λυθεί με την UEFA και τη FIFA.

Στην πρόσκληση του ΠΑΟΚ, παρόντες ήταν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, Ιωάννης Αμανατίδης, Χρήστος Γιαννούλης, Κώστας Ζουράρης, Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης, Σωκράτης Φάμελλος, Θεοδώρα Αυγέρη, και η Κατερίνα Νοτοπούλου δι’ αντιπροσώπου, ο βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής, Χαρης Καστανίδης, ο Ιωάννης Δελλής από το ΚΚΕ, ο Απόστολος Αβδελάς από την Ελληνική Λύση, η αντιπεριφερειάρχης Βούλα Πατουλίδου, και ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *