Thursday , 18 April 2024

Που απέδωσε ο βουλευτής, Γιώργος Φραγγίδης το γεγονός ότι νόσησε από κορωνοϊό ενώ εμβολιάστηκε δύο φορές

Για τον τρόπο με τον οποίο νόσησε, παρά το γεγονός ότι έχει εμβολιαστεί, μίλησε για πρώτη φορά στα «Γεγονότα στις Δέκα» της TV100 ο βουλευτής Κιλκίς ΚΙΝ.ΑΛ., Γιώργος Φραγγίδης.

Όπως τόνισε ως γιατρός, εμβολιάστηκε δύο φορές, κάνοντας την δεύτερη δόση στις 11 Φεβρουαρίου.

«Στις 20 Μαρτίου έκανα το τεστ αντισωμάτων, πάντα έπαιρνα τα προβλεπόμενα μέτρα. Δυστυχώς, κάπου βρέθηκε κάποιος με υψηλό ποσοστό ιού και νόσησα», δήλωσε ο κ. Φραγγίδης και αποκάλυψε πως τα πρώτα ήπια συμπτώματα εκδηλώθηκαν στις 20 Απριλίου.

«Την περασμένη Τρίτη, αισθάνθηκα ότι ήμουν λίγο κρυωμένος και αφού έβαλα το θερμόμετρο, διαπίστωσα ότι είχα πυρετό 39,7 °C. Ακολούθως, πήρα ένα ντεπόν και την επόμενη ημέρα, δεν είχα απολύτως τίποτα. Ωστόσο, το βράδυ της ίδιας ημέρας, είχα και πάλι λίγο πυρετό», σημείωσε.

Ακολούθως, ο βουλευτής ΚΙΝ.ΑΛ έκανε self test, στο οποίο και τις δύο φορές βγήκε θετικός.

«Έκανα μοριακό έλεγχο, όπου και πάλι βγήκα θετικός, με αποτέλεσμα από χθες να είμαι σε καραντίνα για 15 ημέρες. Ωστόσο, από την Τετάρτη μέχρι σήμερα δεν έχω κανένα σύμπτωμα», υπογράμμισε.

Σχολιάζοντας το γεγονός ότι νόσησε από κορωνοϊό ενώ είχε εμβολιαστεί, ο κ. Φραγγίδης τόνισε ότι «οι πιθανότητες για να νοσήσει κάποιος μετά το εμβόλιο είναι 10%-20%» ενώ επισήμανε πως τα συμπτώματα είναι ήπια.

«Αυτό αποτελεί δείγμα για όλους όσους λένε να μην εμβολιαστούν. Το εμβόλιο σώζει ζωές», δήλωσε ο κ. Φραγγίδης.  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *