Friday , 19 April 2024

«Πράσινο φως» για την καταβολή της αποζημίωσης Ιουλίου-Αυγούστου στους ιδιοκτήτες τουριστικών λεωφορείων

Του Γ. Κατσιάνη

Σε αγώνα δρόμου έχει επιδοθεί τις τελευταίες ημέρες, το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης προκειμένου να ικανοποιήσει τα αιτήματα των ιδιοκτητών τουριστικών λεωφορείων, ενόψει και της αυριανής πανελλαδικής κινητοποίησης.

Μετά την χθεσινή ανακοίνωση για «κούρεμα» των τελών κυκλοφορίας για το 2021 κατά 50%, η ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών έχει δώσει εντολή για άμεση καταβολή της έκτακτης οικονομικής ενίσχυσης των 21 εκατ. ευρώ στους δικαιούχους.  

Αυτό ανακοίνωσε ο υφυπουργός Οικονομικών, Απόστολος Βεσυρόπουλος, κατά την διάρκεια τηλεδιάσκεψης που είχε χθες με εκπροσώπους 20 ενώσεων και συνδέσμων τουρισμού απ’ όλη την χώρα. 

«Με απόφαση του υπουργείου Οικονομικών, τα χρήματα (για την αποζημίωση των μηνών Ιουλίου-Αυγούστου) κατατέθηκαν στο υπουργείο Τουρισμού και αναμένουν συντόμως τα χρήματα να μπουν στους λογαριασμούς των δικαιούχων», τονίζεται, μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση της Συντονιστικής Επιτροπής Αγώνα.

Να σημειωθεί ότι σήμερα αναμένεται να εκδοθεί νέα ανακοίνωση της Συντονιστικής Επιτροπής σχετικά με την αυριανή κινητοποίηση.    

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *