Friday , 29 March 2024

Προσλήψεις στους Δήμους Θέρμης, Κατερίνης, Βόλβης Κασσάνδρας και Αλμωπίας

Το ΝΠΔΔ του Δήμου Θέρμης ανακοινώνει ότι θα προβεί στην πρόσληψη έκτακτου προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου,διάρκειας έως δύο (2) μήνες από την υπογραφή της σύμβασης, για την αντιμετώπιση έκτακτων αναγκών.

Οι ειδικότητες είναι:

Παιδαγωγός (ΠΕ), Εικαστικών (ΠΕ), Γυμναστών (ΠΕ), Μουσικών (ΤΕ)

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν την αίτησή τους και τα απαραίτητα δικαιολογητικά, έως και 29/06/2020, στα γραφεία του Ν.Π.Δ.Δ., (Δ/νση: Κοινοτικό Κατάστημα Τριλόφου, Πλατεία Δημαρχείου-Τρίλοφος, τηλ: 23923/30-213, 214 & 219) από 8:00 πμ έως 15:00 μμ. ή να αποστείλουν την αίτηση και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Ν.Π.Δ.Δ. «kkpf@thermi.gov.gr» εντός της ίδιας προθεσμίας.

Ο Δήμος Κατερίνης ανακοίνωσε την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας δύο (2) μηνών, συνολικά τριάντα έξι (36) ατόμων που θα απασχοληθούν για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών εποχικών αναγκών (πυρασφάλεια) της Υπηρεσίας Πολιτικής Προστασίας.

Ειδικότητες:

ΔΕ ΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΕΡΓΩΝ (JCB

ΥΕ ΕΡΓΑΤΩΝ ΠΡΑΣΙΝΟΥ

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι έως και τη Δευτέρα 29-06-2020.

Ο Δήμος Βόλβης ανακοίνωσε την πρόσληψη 6 ναυαγοσωστών με σύμβαση διάρκειας έως 4 μήνες. Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων είναι έως και τις 29 Ιουνίου και στις 14:00

Ο Δήμος Κασσάνδρας ανακοίνωσε την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά εννιά (9) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της Κοινωφελούς Επιχείρησης για τις ανάγκες του Υδροθεραπευτηρίου Λουτρών Αγίας Παρασκευής.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.6 και να την υποβάλουν, μαζί με τα απαιτούμενα από την παρούσα Ανακοίνωση δικαιολογητικά ηλεκτρονικά στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου : adalis@kedik.com.gr.

Ο Δήμος Αλμωπίας ανακοίνωσε ότι θα προσλάβει προσωπικό με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου δυο [2] & τεσσάρων [4] μηνών, αντίστοιχα, για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών εποχιακών αναγκών, ήτοι τη λήψη κατεπειγόντων μέτρων αντιμετώπισης των αρνητικών συνεπειών της εμφάνισης του κορωνοϊού COVID-19 και της ανάγκης περιορισμού της διάδοσής του , με τις εξής κατά αριθμό ατόμων ειδικότητες:

ΔΕ Οδηγών της υπηρεσίας καθαριότητας, ΥΕ Εργατών Καθαριότητας της υπηρεσίας καθαριότητας.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθεύονται έντυπο της αίτησης, συνοδευόμενη από σχετική υπεύθυνη δήλωση, και να την υποβάλλουν, μαζί με τα αναφερόμενα σ’ αυτήν απαραίτητα δικαιολογητικά, στο γραφείο πρωτοκόλλου του Δήμου Αλμωπίας (Δ/νση: Πλ.Αγγ.Γάτσου-Αριδαία) κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, μέσα σε προθεσμία πέντε [5] ημερολογιακών ημερών από την ανάρτησής της στο χώρο ανακοινώσεων και στην ιστοσελίδα του Δήμου έως και την 01/07/2020 .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *