Friday , 26 April 2024

«Πυρά» Νασίκα κατά Βελόπουλου- Γιατί τον αποκαλεί «άφιλο και ανέντιμο»

«Βολές» σε βάρος του προέδρου της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκου Βελόπουλου εξαπολύει ο πρώην βουλευτής του κόμματος, Αθανάσιος Νασίκας.

Με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, ο κ. Νασίκας χαρακτηρίζει τον κ. Βελόπουλο «άφιλο, άνανδρο και ανέντιμο» και ζητά συγνώμη «που σας παρέσυρα  να ψηφίσετε έναν άνθρωπο που δεν κράτησε τον λόγο του».

«Του οργάνωσα το κόμμα σε όλη την Θεσσαλία, στρατολόγησα υποψηφίους παντού, ξόδεψα χρήμα χρόνο και κόπο για έναν άνθρωπο που αποδείχτηκε πως είναι άφιλος, άνανδρος και ανέντιμος», τονίζει, μεταξύ άλλων ο πρώην δήμαρχος Τυρνάβου ενώ περιγράφει και γιατί ο κ. Βελόπουλος δεν ήταν συνεπής σχετικά με την έδρα που θα κρατούσε.

«Με διαβεβαίωνε συνεχώς πως δεν θα πάρει ποτέ την έδρα της Λάρισας αλλά θα επιλέξει Πάτρα ή Θεσσαλονίκη. Την Κυριακή των εκλογών πρωινές ώρες δήλωσε πως η έδρα της Θεσσαλίας ανήκει στους αγρότες. Την Δευτέρα (8 Ιουλίου) 9 η ώρα το πρωί δήλωσε πως θα πάρει την έδρα της Θεσσαλονίκης. Στις 1 η ώρα το μεσημέρι αποφάσισε να πάρει την έδρα της Λάρισας, στερώντας την δυνατότητα από τους αγρότες, κτηνοτρόφους, επαγγελματίες και ανέργους να έχουν έναν εκπρόσωπο τους», σημειώνει ενώ αναφέρεται και στη σύλληψη του από την αστυνομία.

«Η αχαριστία του δεν έφτασε μόνο σε αυτό αλλά ξεκινώντας την Τρίτη το πρωί για την δουλειά μου τρεις αστυνομικοί με συνέλαβαν και με οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα και στην συνέχεια στον εισαγγελέα Λάρισας μετά από μήνυση εναντίον μου από τον Βελόπουλο δήθεν για εξύβριση, απειλή και συκοφαντική δυσφήμιση», επισημαίνει ο κ. Νασίκας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *