Thursday , 28 March 2024

Σάββας Αναστασιάδης: «Ο αγώνας αυτός αφορά την πατρίδα μας, τη ζωή μας, το μέλλον μας»

Άλλες εποχές  θύμιζε  η κεντρική πολιτική ομιλία του βουλευτή ΝΔ Β΄ Θεσσαλονίκης Σάββα Αναστασιάδη, στο Πανόραμα, καθώς δεκάδες ήταν εκείνοι που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του και γέμισαν ασφυκτικά την αίθουσα ξενοδοχείου της περιοχής.

 Ο κ. Αναστασιάδης  αφού, ευχαρίστησε τους συμπολίτες του για τη δυναμική τους παρουσία,  φανερά φορτισμένος αναφέρθηκε στηνκύρωσητης Συμφωνίας των  Πρεσπών και είπε πως είναι ήττα και υποχώρηση για την πατρίδα μας.

«Ο Τσίπρας είναι ο πρωθυπουργός που απεμπόλησε εθνικά δίκαια και αναγνώρισε ανύπαρκτο μακεδονικό κράτος, μακεδονική εθνότητα και μακεδονική γλώσσα. Πλήγωσε και πρόσβαλε τους Έλληνες και  ειδικά τους Μακεδόνες. Και αυτό δεν πρόκειται αν του το συγχωρέσουμε ποτέ. Δεν πρόκειται ποτέ να  δεχθούμε στη ψυχή μας την κατάπτυστη συμφωνία» τόνισε ενώ αναφέρθηκε  και στις βασικές προτεραιότητες της Νέας Δημοκρατίας, όπως είναι, μεταξύ άλλων, η δημιουργία νέων θέσεων εργασίας  με την προσέλκυση μεγάλων ιδιωτικών επενδύσεων, η  μείωση των φόρων και των εισφορών, η  ασφάλεια των πολιτών κ.α.

Στη συνέχεια, σε πιο προσωπικό τόνο είπε μεταξύ άλλων: « Δεν φοβήθηκα ποτέ τις ρήξεις….Τις συγκρούσεις όταν χρειάστηκε. Έδωσα μεγάλη μάχη κόντρα στην κυβέρνησή μου για να μη καταργηθεί το αίτημα της αναγνώρισης της γενοκτονίας των Χριστιανικών πληθυσμών της ανατολής και το πέτυχα. Έδωσα σκληρή μάχη για το ζήτημα της συμφωνίας των Πρεσπών. Αμετακίνητα από την αρχή στις εθνικές θέσεις, χωρίς πατριδοκαπηλεία…», τόνισε και   κάλεσε τον κόσμο σε συστράτευση «Ο αγώνας αυτός δεν αφορά τη δικαίωση κανενός. Αφορά την Πατρίδα μας, τη ζωή μας, το μέλλον μας. Πάμε να σηκώσουμε όρθια την Ελλάδα. Να την βγάλουμε από τα αδιέξοδα.Πάμε μαζί, με μπροστάρη τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Να γράψουμε τη δική μας Ιστορία. Να γράψουμε τη δική μας σελίδα στη νέα εθνική πορεία».

Αύριο, Τετάρτη 3 Ιουλίου ο κ. Αναστασιάδης θα μιλήσει στις εννιά το βράδυ στην αίθουσα δεξιώσεων ΚΟΡΩΝΕΙΑ PALACE (2ο χλμ. Λαγκαδά-Κολχικού).

Την εκδήλωση θα προλογίσει ο συγγραφέας, Σάββας Καλεντερίδης.   

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *