Thursday , 28 March 2024

Σάλος από την εμφάνιση του…«Squid Game» στην Μ. Βρετανία

Viral έγινε μια πινακίδα σε αυτοκινητόδρομο της Μ. Βρετανίας, λόγω της ομοιότητας που έχει με την πρόσκληση των παικτών στη σειρά-φαινόμενο του Netflix, «Squid Game» (Το Παιχνίδι του Καλαμαριού).

Ειδικότερα, η πινακίδα στη διασταύρωση 5 του αυτοκινητόδρομου Μ4 κοντά στο Slough, έχει εκπληκτική ομοιότητα με τα σύμβολα που εμφανίζονται στη σειρά (φωτογραφία). 

Οι διερχόμενοι οδηγοί βλέπουν ένα τρίγωνο, ένα τετράγωνο και έναν κύκλο μαζί με ένα βέλος που υποδεικνύει την επόμενη έξοδο.

«Επιβεβαιώνουμε ότι ακολουθώντας αυτήν τη σήμανση δεν θα οδηγηθείτε στη δημοφιλή σειρά του Netflix, «Squid Game». Είναι απλώς οδηγίες για διαδρομές εκτροπής κατά τη διάρκεια των εργασιών του δρόμου. Ουφ!», τονίζει με χιούμορ σε ανακοίνωση της στο Twitter η βρετανική αστυνομία.

Σύμφωνα με την κορεάτικη σειρά του Netflix, την οποία έχουν παρακολουθήσει πάνω από 120 εκατομμύρια τηλεθεατές, όποιος λαμβάνει μια πρόσκληση με αυτά τα τρία σύμβολα, καλείται να συμμετάσχει στο «Squid Game».

Νικητής αναδεικνύεται μόνο αυτός που θα επιβιώσει, ο οποίος και θα εισπράξει ένα ποσό-μαμούθ για τις δοκιμασίες στις οποίες υποβλήθηκε.

Δείτε το trailer της σειράς  Squid Game | Official Trailer | Netflix – YouTube

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *