Saturday , 20 April 2024

“Σεβασμό στην κυριακάτικη αργία” ζητά ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης – Προτείνει να μην ανοίξουν τα καταστήματα αυτή την Κυριακή

Να μην ανοίξουν τα εμπορικά καταστήματα την Κυριακή 23 Μαΐου προτείνει ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης, με ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου, δηλώνοντας ότι πρέπει να γίνει σεβαστός ο θεσμός της κυριακάτικης αργίας.

Σύμφωνα με ΚΥΑ τα αρμόδια υπουργεία αποφάσισαν να επιτραπεί η δυνατότητα λειτουργίας του λιανεμπορίου τις Κυριακές 16 και 23 Μαΐου 2021. “Για αυτή την απόφαση δεν λάβαμε ποτέ ενημέρωση και δεν υπήρξε ποτέ σύμφωνη γνώμη από τους εκπροσώπους του εμπορίου στη χώρα μας” επισημαίνει ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης που υπερασπίζεται το δικαίωμα στην Κυριακάτικη αργία.

“Φίλοι καταναλωτές σας περιμένουμε από τη Δευτέρα έως το Σάββατο καθημερινά (71 ώρες) για να απολαύσετε τις αγορές σας στα καταστήματά μας. Η Κυριακή είναι η μέρα που μπορούμε να περάσουμε δημιουργικό χρόνο με τις οικογένειές μας, να ξεκουραστούμε ή να απολαύσουμε τις χαρές που προσφέρει η χώρα μας” , αναφέρει σε ανακοίνωσή του. Ο ΕΣΘ καλεί τους εμπόρους και τους καταναλωτές να σεβαστούν την αργία της Κυριακής γιατί δεν είναι οι ώρες λειτουργίας των καταστημάτων που δεν επαρκούν, αλλά τα χρήματα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *