Friday , 29 March 2024

Σε απεργίες κατέρχονται άμεσα οι εργαζόμενοι στη Lufthansa – Ενδεχομένως ακόμη και αύριο

Με τα εισιτήρια στο … χέρι κινδυνεύουν να μείνουν τις επόμενες ημέρες όσοι έχουν προγραμματίσει να ταξιδέψουν με τη Lufthansa, καθώς το συνδικάτο που εκπροσωπεί τα πληρώματα καμπίνας της εταιρείας ανακοίνωσε σήμερα το απόγευμα ότι οι συνομιλίες με τη διεύθυνση της εταιρείας κατέρρευσαν και τα μέλη του μπορεί να προχωρήσουν σε απεργιακές κινητοποιήσεις ανά πάσα στιγμή.

Ωστόσο, όπως τονίστηκε, οι εργαζόμενοι δεν προτίθενται να υποβάλουν σε ταλαιπωρία τους επιβάτες το τριήμερο των Χριστουγέννων (24-26 Δεκεμβρίου).

«Μολονότι συμφωνήσαμε να μην αποκαλύψουμε το περιεχόμενο αυτών των συνομιλιών, δυστυχώς πρέπει να πούμε ότι δεν βρέθηκε λύση και επομένως αποτύχαμε», ανέφερε σε ανακοίνωσή του ο εκπρόσωπος του συνδικάτου Ufo, Νικολάι Μπάουμπλις.

Ο ίδιος προειδοποίησε ότι θα γίνει απεργία, χωρίς να αποκλείσει το ενδεχόμενο να προκηρυχθεί ακόμη και για αύριο Δευτέρα, αλλά πρόσθεσε: «Το μόνο πράγμα που μπορούμε να αποκαλύψουμε στους επιβάτες μας είναι ότι θα εξαιρέσουμε (σ.σ. από τις κινητοποιήσεις) τις διακοπές των Χριστουγέννων και συγκεκριμένα τις 24, 25 και 26 Δεκεμβρίου».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *