Friday , 19 April 2024

Σε Βεργίνα και Θεσσαλονίκη σήμερα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης

Ταξίδι -αστραπή πραγματοποιεί σήμερα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο πρωθυπουργός έφτασε υπό βροχή στο αεροδρόμιο “Μακεδονία”. Τον υποδέχτηκαν ο υφυπουργός Εσωτερικών αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας Θράκης Σταύρος Καλαφάτης και η διευθύντρια του γραφείου του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη Μαρία Αντωνίου. Αυτή την ώρα μεταβαίνει στη Βεργίνα όπου στις 10:30 θα παραστεί και θα μιλήσει στα εγκαίνια του νέου μουσείου της Βεργίνας . Στη Βεργίνα ο πρωθυπουργός θα βρεθεί μαζί με την υπουργό Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη και τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα. Το νέο μουσείο θα αποτελεί την «είσοδο» για τον αρχαιολογικό χώρο των Αιγών, ένα κτίριο που περιλαμβάνει εκθεσιακούς χώρους, αίθρια, χώρους εκπαίδευσης και επιστημονικών δραστηριοτήτων, εργαστήρια συντήρησης και άλλα.

Αμέσως μετά θα έρθει στη Θεσσαλονίκη, όπου στις 13:30 μετά το μεσημέρι ο πρωθυπουργός θα μιλήσει σε εκδήλωση για την κατασκευή του Flyover στην ανατολική περιφερειακή οδό της πόλης.

Σε ό,τι αφορά την οδό FlyOver της Θεσσαλονίκης, υπογράφεται η σύμβαση για την έναρξη κατασκευής της με σύμπραξη ιδιωτικού και δημόσιου τομέα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *