Saturday , 27 April 2024

Σε κρίσιμη κατάσταση εξακολουθεί να νοσηλεύεται ο 16χρονος Κώστας Φραγκούλης- «Εάν δεν δικαστεί ο αστυνομικός, θα πάρουμε το νόμο στα χέρια μας» δηλώνει εκ νέου ο παππούς του

«Εάν δεν δικαστεί ο αστυνομικός, θα πάρουμε το νόμο στα χέρια μας» δήλωσε σήμερα το πρωί μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ ο παππούς του 16χρονου Ρομά, Κώστα Φραγκούλη, που εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο Ιπποκράτειο νοσομομείο Θεσσαλονίκης λόγω της σφαίρας στο κεφάλι που δέχτηκε κατά τη διάρκεια αστυνομικής καταδίωξης.

«Εάν δεν δικαστεί ο αστυνομικός, θα πάρουμε το νόμο στα χέρια μας. Περιμένουμε από τη Δικαιοσύνη να δικαστεί αυτός ο άνθρωπος. Δεν έχουμε κακία με τους άλλους αστυνομικούς. Ένας έκανε τη ζημιά και αυτός θα την πληρώσει. Ο άνθρωπος που αφαιρεί μία ζωή ενός 16χρονου παιδιού, να αφεθεί ελεύθερος;», δήλωσε συγκεκριμένα ο παππούς του 16χρονου. Κατά τον ίδιο, ο 16χρονος παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση, χωρίς να έχει υπάρξει κάποια βελτίωση. 

Νωρίτερα, πάντως, ο πατέρας του 16χρονου μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Mega προσπάθησε να χαμηλώσει τους τόνους μετά τις δηλώσεις των προηγούμενων ημερών λέγοντας: «Ζητάω συγγνώμη από την οικογένεια και τα παιδιά του, δεν μου φταίνε σε τίποτα τα παιδιά του. Αλλά θέλω να δικαστεί ο αστυνομικός».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *