Thursday , 18 April 2024

Σε φιλικό κλίμα η συνάντηση του Παναγιώτη Κοκκόρη με τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολο Τζιτζικώστα

Επίσκεψη στην περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας πραγματοποίησε ο υποψήφιος βουλευτής ΝΔ Α’ Θεσσαλονίκης, Παναγιώτης Κοκκόρης.

Ο επανεκλεγείς περιφερειάρχης, Απόστολος Τζιτζικώστας, υποδέχθηκε με θέρμη στο γραφείο του τον κ. Κοκκόρη καθώς τους δύο άνδρες τους συνδέει πολύχρονη φιλία.

Στο επίκεντρο της συνάντησης βρέθηκαν θέματα που αφορούν στην ενίσχυση των διαύλων επικοινωνίας και συνεργασίας μεταξύ της περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και της κεντρικής διοίκησης.

Ο υποψήφιος βουλευτής και πρώην γενικός γραμματέας του υπουργείου Εργασίας, επισήμανε ότι το έργο της κεντρικής περιφέρειας της Μακεδονίας είναι αξιοθαύμαστο σε μια περίοδο μάλιστα που οι συνθήκες στην κεντρική εξουσία δεν ήταν οι ιδανικές.

«Ο Απόστολος Τζιτζικώστας κατάφερε να απορροφήσει κονδύλια, να ξεκινήσει και να ολοκληρώσει έργα, σε μια περίοδο δυσκαμψίας της κεντρικής εξουσίας. Αποτελεί εξαιρετικό παράδειγμα πολιτικού, με υπομονή, επιμονή και σθένος. Συζητήσαμε τις δυνατότητες ενίσχυσης του έργου της περιφέρειας και μια νέα εποχή συνεργασίας, για την καλύτερη εξυπηρέτηση του πολίτη», δήλωσε ο κ. Κοκκόρης, αμέσως μετά τη συνάντηση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *